Registres trobats: 16
Títol | Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas |
Autor | DELFINI, C. COCITO, C. BONINO, M. SCELLINO, R. GAIA, P. BAIOCCHI, C. GENOVESE, A. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Aroma Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi |
Localització | C 21/69 |
Títol | DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47 |
Descriptors | Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Dosage des acides pyruvique et 2-cetoglutarique dans les vins |
Autor | DELFINI, C. CASTINO, M. GIOLFI, G. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 746, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Acid piruvic Acid cetoglutaric Vi Metode enzimatic |
Localització | FV 746 |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc |
Autor | DELFINI, C. GAIA, P. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio |
Localització | C 3/14 |
Títol | Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti |
Autor | STEFANO, R. D. DELFINI, C. CIOLFI, G. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most |
Localització | C 3/9 |
Títol | La Biotecnologia aplicada a la enologia y a los microorganismos del vino : actualidad y perspectivas |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 32-38 |
Descriptors | Biotecnologia Enologia Vinicultura Llevats Fermentacio |
Títol | La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida |
Autor | GAIA, P. DELFINI, C. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22 |
Descriptors | Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs |
Títol | Observations experimentales sur l?origine et la disparition de l?alcool benzylique et de l?aldehyde benzoique dans le mouts et les vins |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | Annali dell ' Istituto Sperimentale per l ' Enologia Asti - 1987 - V: XVIII- N: 713, Pg: 321-334 |
Descriptors | Alcohol benzilic Aldehids benzoics Most Vi |
Localització | C 21/40 |
Títol | Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces |
Autor | STEFANO, R. Di DELFINI, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47 |
Descriptors | 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio |
Localització | C 21/13 |
Títol | Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines |
Autor | RAVAGLIA, S. DELFINI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36 |
Descriptors | Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats |
Localització | C 11/66 |
Títol | Saccharomyces SPP on grapes. Importance of fungicides and natural vectors |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 409-416 |
Descriptors | Saccharomyces spp Raim Fungicides |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines? |
Autor | DELFINI, C. BARDI, L. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530 |
Descriptors | Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Tecnicas alternativas de estabilizacion microbiologica del vino |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2723, Pg: 3662-3667 |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Vi Tecniques alternatives Lisozim |
Localització | C 10/53 |
Títol | Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire |
Autor | DELL'ORO, V. DELFINI, C. |
Dades Font | FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p. |
Descriptors | Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio |
Localització | FV 916 |