Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DELFINI, C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Actual contribution of yeast in the transformation of neutral precursors of grape aromas
Autor DELFINI, C.   COCITO, C.   BONINO, M.   SCELLINO, R.   GAIA, P.   BAIOCCHI, C.   GENOVESE, A.   MOIO, L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Aroma Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Correlazione fra pH, potere tampone, stabilizzazione microbiologica e sensazione acida di un vino
Autor DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 27-34
Descriptors pH Estabilitzacio microbiologica Acidesa Vi
Localització C 21/69

Títol DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation
Autor DELFINI, C.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47
Descriptors Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Dosage des acides pyruvique et 2-cetoglutarique dans les vins
Autor DELFINI, C.   CASTINO, M.   GIOLFI, G.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 746, Pg: 4 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Acid piruvic Acid cetoglutaric Vi Metode enzimatic
Localització FV 746

Títol Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc
Autor DELFINI, C.   GAIA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio
Localització C 3/14

Títol Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti
Autor STEFANO, R. D.   DELFINI, C.   CIOLFI, G.  
Dades Font Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most
Localització C 3/9

Títol La Biotecnologia aplicada a la enologia y a los microorganismos del vino : actualidad y perspectivas
Autor DELFINI, C.   BARDI, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 32-38
Descriptors Biotecnologia Enologia Vinicultura Llevats Fermentacio

Títol La Calidad de los vinos : en relacion con la cepa de levadura y el grado de infeccion de podedumbre acida
Autor GAIA, P.   DELFINI, C.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - novembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 18-22
Descriptors Vi Qualitat Llevats Microbiologia enologica Podridura acida Fongs

Títol Observations experimentales sur l?origine et la disparition de l?alcool benzylique et de l?aldehyde benzoique dans le mouts et les vins
Autor DELFINI, C.  
Dades Font Annali dell ' Istituto Sperimentale per l ' Enologia Asti - 1987 - V: XVIII- N: 713, Pg: 321-334
Descriptors Alcohol benzilic Aldehids benzoics Most Vi
Localització C 21/40

Títol Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces
Autor STEFANO, R. Di   DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47
Descriptors 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio
Localització C 21/13

Títol Production of medium chain fatty acids and their ethyl esters by yeast strains isolated from musts and wines
Autor RAVAGLIA, S.   DELFINI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science VOL 1 - 1993 - V: - N: , Pg: 21-36
Descriptors Acetaldehid Acid gras Esters d'etil Vi Llevats
Localització C 11/66

Títol Saccharomyces SPP on grapes. Importance of fungicides and natural vectors
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 409-416
Descriptors Saccharomyces spp Raim Fungicides
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Should the physiological and genetic study of the grapevine proceed in reciprocal function to that of yeast in order to optimize the aroma of quality wines?
Autor DELFINI, C.   BARDI, L.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 527-530
Descriptors Estudi fisiologic Estudi genetic Llevats Raim Optimitzacio de l'aroma Qualitat del vi
Localització 634.814 SIM

Títol Tecnicas alternativas de estabilizacion microbiologica del vino
Autor DELFINI, C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2723, Pg: 3662-3667
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Vi Tecniques alternatives Lisozim
Localització C 10/53

Títol Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire
Autor DELL'ORO, V.   DELFINI, C.  
Dades Font FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p.
Descriptors Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio
Localització FV 916