Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Asti

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Asti : un mousseux dans la cour des grands
Autor LECCIA, A.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 16-17
Descriptors Asti Vi Italia Vi escumos

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CASTINO, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258
Descriptors Terpens Compostos Escumos
Localització C 20/73

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, C.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143
Descriptors Compostos Terpens Escumos
Localització C 20/74

Títol Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc
Autor DELFINI, C.   GAIA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio
Localització C 3/14

Títol L?ingluenza della luce sull?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, G.  
Dades Font Vini d'Italia - 1985 - V: - N: 6, Pg: 23-32
Descriptors Llum Viticultura
Localització C 19/91

Títol Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces
Autor STEFANO, R. Di   DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47
Descriptors 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio
Localització C 21/13