Registres trobats: 51
Títol | 3-(Methylthio)-1-propanol, eine fluchtige Komponente des Weinaromas |
Autor | SCHREIR, P. DRAWERT, F. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 27-28 |
Descriptors | 3 (metiltio)-1-propanol Vi Aroma Compostos |
Localització | C 19/26 |
Títol | Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines |
Autor | MORET, I. SCARPONI, G. CESCON, P. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc |
Localització | C 20/91 |
Títol | Aroma composition of Chardonnay wine |
Autor | SIMPSON, R.F. MILLER, G.C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 143-158 |
Descriptors | Compostos aromatics Aroma Compostos Chardonnay Vi |
Localització | C 20/90 |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound |
Autor | HILTON, M.D. CAIN, W.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor |
Localització | C 17/37 |
Títol | Biodegradation of carotenoids-an important route to aroma compounds |
Autor | ENZELL, C. |
Dades Font | International Union of Pure and Applied Chemistry - 1985 - V: 57- N: 5, Pg: 693-700 |
Descriptors | Biodegradacio Carotenoides Aroma Compostos |
Localització | C 19/75 |
Títol | Campanya vinificacio 1992. Cooperativa Agricola Falsetenca. Seguiment dels compostos fenolics. caracteritzacio dels vins dels cellers costers del Siurana, Gratallops, Priorat. |
Autor | ANGUERA, E. d' |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Compostos fenolics Vinificacio Priorat DO Varietats Falset Celler Cooperativa agricola Falsetenca Produccio Estada en practiques |
Localització | (043) D'ANGUERA I BACHS |
Títol | Clonal micropropagation of cultivar Bolgar (Vitis vinifera L.spp. sativa) and nutrient medium composition optimization: a mathematical approach |
Autor | DIMITROVA, V. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 287-292 |
Descriptors | Vitis vinifera L spp.sativa Micropropagacio Clons Nutrients Compostos Optimitzacio |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Composicion antocianica de vinos tintos jovenes monovarietales de la D.O. Navarra (Spain) |
Autor | NORIEGA, M.J. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: d-rom |
Descriptors | Compostos Antocians Vi negre Vi jove Navarra DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
Títol | Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7 |
Descriptors | Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Compostos Vi Cromatografia de liquids sota pressio Determinacio |
Localització | FV 749 |
Títol | Effect of Cluster Thinning and Vineyard Yields on Grape and Wine Composition and Wine Quality of Cabernet Sauvignon |
Autor | OUGH, C.S. NAGAOKA, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Llevats Vinya Raim Compostos Qualitat del vi Cabernet sauvignon |
Localització | C 21/24 |
Títol | Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality |
Autor | SALABA, D. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97 |
Descriptors | Maceracio Vi Compostos Qualitat |
Títol | Effets de l?interaction souche de levure/composition du mout sur la production, au cours de la fermentation, de quelques metabolites volatils |
Autor | MARCHETTI, R. GUERZONI, M.E. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 113-125 |
Descriptors | Llevats Compostos Most Fermentacio Metabolits volatils |
Localització | C 21/59 |
Títol | Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre |
Localització | C 13/98 |
Títol | Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de la varietat auxerrois, en diferents sistemes de vinificacio i possibilitats d'envelliment |
Autor | MARGALEF LLEBARIA, P. |
Dades Font | - abril 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Domaine de Quattre Cahors Compostos fenolics Auxerrois Envelliment |
Localització | (043) MARGALEF LLEBARIA |
Títol | Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de les varietats auxerrois, merlot i tannat. Possibilitats d'evolucio i envelliment dels vins obtinguts en les respectives vinifiacions. |
Autor | LUENGO MASSONI, G. |
Dades Font | - juliol 1994 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Compostos fenolics Envelliment Vins Vinificacio Merlot Auxerrois Tannat |
Localització | (043) LUENGO MASSONI |
Títol | Estudio de compuestos de calidad en vinos de la variedad Malvar, elaborados con cepas autoctonas de Saccharomyces en la denominacion de origen Vinos de Madrid |
Autor | CABELLOS, J.M. GIL, M. ARROYO, T. MADRIGAL, S. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 209-222 |
Descriptors | Compostos Qualitat del vi Vinya autoctona Saccharomyces Vinos de Madrid DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcoholicas destiladas y su relacion con los fraudes |
Autor | LLORIS, F. CALDERON, L. QUESADA, J. VILLALON, M. LOPEZ, M.C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 411-424 |
Descriptors | HPLC Compostos Envelliment Begudes alcoholiques |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion de los compuestos del aroma durante la crianza de vinos finos sometidos a aireacion periodica. |
Autor | ATANASIO, C. CORTES, M?.B. MOYANO M?.L. MORENO, J.J. ZEA, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 289-300 |
Descriptors | Compostos Aroma Aireacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CASTINO, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258 |
Descriptors | Terpens Compostos Escumos |
Localització | C 20/73 |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CIOLFI, C. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143 |
Descriptors | Compostos Terpens Escumos |
Localització | C 20/74 |
Títol | Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244 |
Descriptors | Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi |
Localització | C 20/14 |
Títol | Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. BOSIA, P.D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279 |
Descriptors | Terpens Compostos Most blanc Maduracio |
Localització | C 20/75 |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks |
Autor | GUYMON, J.F. CROWELL, E.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120 |
Descriptors | Compostos Brandi Roure america Roure frances |
Localització | C 19/21 |
Títol | Influence of pruning time on production and must composition of Airen and Tempranillo grapevines (vitis vinifera L) |
Autor | SOTES, V. RUIZ, C. BARTOLOME,M.C. LISSARRAGUE, J.R. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne et du vin - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 89-92 |
Descriptors | Most Compostos Airen Tempranillo Raim Vitis vinifera L. Poda |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence of rootstock on must composition, in particular PH and acidity |
Autor | GAY, G. MORANDO, M. BOVIO, M. NAVISSANO, G. NOVELLO, V. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 385-388 |
Descriptors | Portaempelt Compostos Most pH Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence of temperature on composition and quailty of grapes |
Autor | COOMBE, B.G. |
Dades Font | Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35 |
Descriptors | Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m |
Localització | 634.81 INT |
Títol | Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez |
Autor | CELA, R. BUITRAGO, J. PEREZ-BUSTAMANTE, J.A. |
Dades Font | Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51 |
Descriptors | Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics |
Localització | C 19/63 |
Títol | L?electroforesi capil.lar en l?analisi de compostos fenolics |
Autor | BRONZE, M.R. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 1999 - V: - N: 48, Pg: 3-9 |
Descriptors | Compostos fenolics Electroforesi capil.lar Analisi |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | La verema de 1991 a Moli Coloma SA. Estudi dels compostos polifenolics en els vins varietals blancs. |
Autor | FORCADA, M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Penedes DO Vinya Varietats Vi Compostos polifenolics |
Localització | (043) FORCADA RAVENTOS |
Títol | Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi |
Autor | RODR?GUEZ, H LANDETE, J.M. DE LAS RIVAS, B. ET.AL. |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica |
Títol | Nivells de SO2 com a conservant: revisio dels compostos lligats a SO2 i paper rellevant de la fermentacio malolactica |
Autor | JACKOWETZ, N. LI, E. MIRA DE ORDU?A, R. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 10-16 |
Descriptors | SO2 Fermentacio malolactica Acetaldehid |
Títol | Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos |
Autor | FERREIRA PINTO, A. LOUREIRO DIAS, M.C. MADEIRA LOPES, A. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 pp. |
Descriptors | Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica |
Localització | C 18/38 |
Títol | Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components |
Autor | |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239 |
Descriptors | Interaccio Vi negre Gelatina Compostos |
Títol | Primeros resultados de compuestos responsables del color y caracteristicas cromaticas en un vino tinto elaborado con la variedad Tinto de la Pampana Blanca |
Autor | MARIN EXPOSITO, M.J. MIGUEL GORDILLO, C. RODRIGUEZ ARGUETA, A.M. ARGUETA PRIETO, M.S. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 401-410 |
Descriptors | Compostos Color Caracteristiques cromatiques Vi negre Varietats Tinto de la Pampana Blanca |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins |
Autor | ANOCIBAR BELOQUI, A. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251 |
Descriptors | Compostos Sofre Aroma Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Secondary Metabolites |
Autor | ZOECKLEIN, B. |
Dades Font | Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - January-February 1997 - V: 12- N: 1, Pg: 6pp |
Descriptors | Practiques viticoles Gust Aroma Compostos Influencia Microclima Sol Llum Mesoclima Edafologia |
Localització | C 12/143 |
Títol | Sensory evaluation aromatic compounds of new interespecific grapevine hybrids |
Autor | PAVLOUEK, P. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Avaluacio sensorial Aroma Compostos Hibrids Raim |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Terpene Compounds in Wine |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. GUNTERT, M. |
Dades Font | 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274 |
Descriptors | Terpens Compostos Vi |
Localització | C 21/10 |
Títol | The Changes in Certain Components of Setubal Wines During Aging |
Autor | SOARES FRANCO, D. SINGLETON, V.L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 146-150 |
Descriptors | Compostos Setubal Vi Crian?a |
Localització | C 21/19 |
Títol | The actinidols: nor-isoprenoid compounds in grapes, wines and spirits |
Autor | DIMITRIADIS, E. et al. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1985 - V: 24- N: 4, Pg: 767-770 |
Descriptors | Actinidol No isoprenoide Compostos Vi Raim Vi espirituos |
Localització | C 19/95 |
Títol | The effect of nitrogen fertilization on growth, yield, and juice composition of Vitis Vinifera- cv. Cabernet Sauvignon grapevines |
Autor | BELL, S.J. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 202-205 |
Descriptors | Nitrogen Fertilitzacio Creixement Produccio Compostos Vitis vinifera Cabernet sauvignon |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Trellis and vine spacing effects on growth, canopy microclimate, yield and fruit composition of Cabernet Sauvignon |
Autor | KLIEWER, M.W WOLPERT, J.A. BENZ, M. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on grapevine physiology. Acta Horticulturae Number 526 ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 21-32 |
Descriptors | Espatllera Vinya Creixement Microclima Produccio Compostos Cabernet sauvignon |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Vinificacio i marqueting a Buena Vista Winery. Estudi experimental sobre la influencia del "punch down" en l'extraccio de compostos fenolics en la varietat Pinot noir. |
Autor | CONESA, A. |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Buena Vista Winery Pinot negre Pinot noir Compostos fenolics Mercat Vi California Marqueting Carneros DO |
Localització | (043) CONESA CALVO |
Títol | Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography |
Autor | SALAGOITY-AUGUSTE, M.H. BERTRAND, A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247 |
Descriptors | Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 20/93 |