Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Compostos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 51


Títol 3-(Methylthio)-1-propanol, eine fluchtige Komponente des Weinaromas
Autor SCHREIR, P.   DRAWERT, F.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmitteluntersuchung und -Forschung - 1974 - V: - N: 154, Pg: 27-28
Descriptors 3 (metiltio)-1-propanol Vi Aroma Compostos
Localització C 19/26

Títol Aroma Components as Discriminating Parameters in the Chemometric Classification of Venetian White Wines
Autor MORET, I.   SCARPONI, G.   CESCON, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1004-1011
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Parametres Analisi discriminant Classificacio quimimetrica Venecia Vi blanc
Localització C 20/91

Títol Aroma composition of Chardonnay wine
Autor SIMPSON, R.F.   MILLER, G.C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 143-158
Descriptors Compostos aromatics Aroma Compostos Chardonnay Vi
Localització C 20/90

Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound
Autor HILTON, M.D.   CAIN, W.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor
Localització C 17/37

Títol Biodegradation of carotenoids-an important route to aroma compounds
Autor ENZELL, C.  
Dades Font International Union of Pure and Applied Chemistry - 1985 - V: 57- N: 5, Pg: 693-700
Descriptors Biodegradacio Carotenoides Aroma Compostos
Localització C 19/75

Títol Campanya vinificacio 1992. Cooperativa Agricola Falsetenca. Seguiment dels compostos fenolics. caracteritzacio dels vins dels cellers costers del Siurana, Gratallops, Priorat.
Autor ANGUERA, E. d'  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Compostos fenolics Vinificacio Priorat DO Varietats Falset Celler Cooperativa agricola Falsetenca Produccio Estada en practiques
Localització (043) D'ANGUERA I BACHS

Títol Clonal micropropagation of cultivar Bolgar (Vitis vinifera L.spp. sativa) and nutrient medium composition optimization: a mathematical approach
Autor DIMITROVA, V.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 287-292
Descriptors Vitis vinifera L spp.sativa Micropropagacio Clons Nutrients Compostos Optimitzacio
Localització 634.814 SYM

Títol Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic
Autor CASP, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol

Títol Composicion antocianica de vinos tintos jovenes monovarietales de la D.O. Navarra (Spain)
Autor NORIEGA, M.J.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: d-rom
Descriptors Compostos Antocians Vi negre Vi jove Navarra DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7
Descriptors Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal

Títol Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression
Autor SCHNEYDER, J.   FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p.
Descriptors Compostos Vi Cromatografia de liquids sota pressio Determinacio
Localització FV 749

Títol Effect of Cluster Thinning and Vineyard Yields on Grape and Wine Composition and Wine Quality of Cabernet Sauvignon
Autor OUGH, C.S.   NAGAOKA, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Llevats Vinya Raim Compostos Qualitat del vi Cabernet sauvignon
Localització C 21/24

Títol Effect of Extended Maceration on Wine Components and Quality
Autor SALABA, D.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Fall 2006 - V: 38- N: 3, Pg: 95-97
Descriptors Maceracio Vi Compostos Qualitat

Títol Effets de l?interaction souche de levure/composition du mout sur la production, au cours de la fermentation, de quelques metabolites volatils
Autor MARCHETTI, R.   GUERZONI, M.E.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 113-125
Descriptors Llevats Compostos Most Fermentacio Metabolits volatils
Localització C 21/59

Títol Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre
Localització C 13/98

Títol Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de la varietat auxerrois, en diferents sistemes de vinificacio i possibilitats d'envelliment
Autor MARGALEF LLEBARIA, P.  
Dades Font - abril 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Domaine de Quattre Cahors Compostos fenolics Auxerrois Envelliment
Localització (043) MARGALEF LLEBARIA

Títol Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de les varietats auxerrois, merlot i tannat. Possibilitats d'evolucio i envelliment dels vins obtinguts en les respectives vinifiacions.
Autor LUENGO MASSONI, G.  
Dades Font - juliol 1994 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Compostos fenolics Envelliment Vins Vinificacio Merlot Auxerrois Tannat
Localització (043) LUENGO MASSONI

Títol Estudio de compuestos de calidad en vinos de la variedad Malvar, elaborados con cepas autoctonas de Saccharomyces en la denominacion de origen Vinos de Madrid
Autor CABELLOS, J.M.   GIL, M.   ARROYO, T.   MADRIGAL, S.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 209-222
Descriptors Compostos Qualitat del vi Vinya autoctona Saccharomyces Vinos de Madrid DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio por HPLC de compuestos derivados del envejecimiento en bebidas alcoholicas destiladas y su relacion con los fraudes
Autor LLORIS, F.   CALDERON, L.   QUESADA, J.   VILLALON, M.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 411-424
Descriptors HPLC Compostos Envelliment Begudes alcoholiques
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de los compuestos del aroma durante la crianza de vinos finos sometidos a aireacion periodica.
Autor ATANASIO, C.   CORTES, M?.B.   MOYANO M?.L.   MORENO, J.J.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 289-300
Descriptors Compostos Aroma Aireacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CASTINO, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258
Descriptors Terpens Compostos Escumos
Localització C 20/73

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, C.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143
Descriptors Compostos Terpens Escumos
Localització C 20/74

Títol Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244
Descriptors Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi
Localització C 20/14

Títol Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.   BOSIA, P.D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279
Descriptors Terpens Compostos Most blanc Maduracio
Localització C 20/75

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol GC-Separated Brandy components derived from french and american oaks
Autor GUYMON, J.F.   CROWELL, E.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1972 - V: 23- N: 3, Pg: 114-120
Descriptors Compostos Brandi Roure america Roure frances
Localització C 19/21

Títol Influence of pruning time on production and must composition of Airen and Tempranillo grapevines (vitis vinifera L)
Autor SOTES, V.   RUIZ, C.   BARTOLOME,M.C.   LISSARRAGUE, J.R.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne et du vin - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 89-92
Descriptors Most Compostos Airen Tempranillo Raim Vitis vinifera L. Poda
Localització 634.814 SIM

Títol Influence of rootstock on must composition, in particular PH and acidity
Autor GAY, G.   MORANDO, M.   BOVIO, M.   NAVISSANO, G.   NOVELLO, V.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 385-388
Descriptors Portaempelt Compostos Most pH Acidesa
Localització 634.814 SIM

Títol Influence of temperature on composition and quailty of grapes
Autor COOMBE, B.G.  
Dades Font Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35
Descriptors Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m
Localització 634.81 INT

Títol Influencia de las condiciones de vinificacion sobre el contenido y evolucion de los compuestos de caracter tanino y del color en los vinos de Jerez
Autor CELA, R.   BUITRAGO, J.   PEREZ-BUSTAMANTE, J.A.  
Dades Font Anal. Bromatol. - 1982 - V: XXXIV- N: 1, Pg: 39-51
Descriptors Vinificacio Compostos Tanins Color Vi Jerez Analisi del vi Analisi de tanins Analisi de compostos polifenolics
Localització C 19/63

Títol L?electroforesi capil.lar en l?analisi de compostos fenolics
Autor BRONZE, M.R.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 1999 - V: - N: 48, Pg: 3-9
Descriptors Compostos fenolics Electroforesi capil.lar Analisi

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol La verema de 1991 a Moli Coloma SA. Estudi dels compostos polifenolics en els vins varietals blancs.
Autor FORCADA, M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Penedes DO Vinya Varietats Vi Compostos polifenolics
Localització (043) FORCADA RAVENTOS

Títol Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi
Autor RODR?GUEZ, H   LANDETE, J.M.   DE LAS RIVAS, B.   ET.AL.  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8
Descriptors Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica

Títol Nivells de SO2 com a conservant: revisio dels compostos lligats a SO2 i paper rellevant de la fermentacio malolactica
Autor JACKOWETZ, N.   LI, E.   MIRA DE ORDU?A, R.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 10-16
Descriptors SO2 Fermentacio malolactica Acetaldehid

Títol Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos
Autor FERREIRA PINTO, A.   LOUREIRO DIAS, M.C.   MADEIRA LOPES, A.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 pp.
Descriptors Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica
Localització C 18/38

Títol Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components
Autor
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239
Descriptors Interaccio Vi negre Gelatina Compostos

Títol Primeros resultados de compuestos responsables del color y caracteristicas cromaticas en un vino tinto elaborado con la variedad Tinto de la Pampana Blanca
Autor MARIN EXPOSITO, M.J.   MIGUEL GORDILLO, C.   RODRIGUEZ ARGUETA, A.M.   ARGUETA PRIETO, M.S.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 401-410
Descriptors Compostos Color Caracteristiques cromatiques Vi negre Varietats Tinto de la Pampana Blanca
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins
Autor ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251
Descriptors Compostos Sofre Aroma Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Secondary Metabolites
Autor ZOECKLEIN, B.  
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - January-February 1997 - V: 12- N: 1, Pg: 6pp
Descriptors Practiques viticoles Gust Aroma Compostos Influencia Microclima Sol Llum Mesoclima Edafologia
Localització C 12/143

Títol Sensory evaluation aromatic compounds of new interespecific grapevine hybrids
Autor PAVLOUEK, P.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Avaluacio sensorial Aroma Compostos Hibrids Raim
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Terpene Compounds in Wine
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.   GUNTERT, M.  
Dades Font 0392-176X - 1984 - V: - N: , Pg: 255-274
Descriptors Terpens Compostos Vi
Localització C 21/10

Títol The Changes in Certain Components of Setubal Wines During Aging
Autor SOARES FRANCO, D.   SINGLETON, V.L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 146-150
Descriptors Compostos Setubal Vi Crian?a
Localització C 21/19

Títol The actinidols: nor-isoprenoid compounds in grapes, wines and spirits
Autor DIMITRIADIS, E. et al.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1985 - V: 24- N: 4, Pg: 767-770
Descriptors Actinidol No isoprenoide Compostos Vi Raim Vi espirituos
Localització C 19/95

Títol The effect of nitrogen fertilization on growth, yield, and juice composition of Vitis Vinifera- cv. Cabernet Sauvignon grapevines
Autor BELL, S.J.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 202-205
Descriptors Nitrogen Fertilitzacio Creixement Produccio Compostos Vitis vinifera Cabernet sauvignon
Localització 634.817 INT

Títol Trellis and vine spacing effects on growth, canopy microclimate, yield and fruit composition of Cabernet Sauvignon
Autor KLIEWER, M.W   WOLPERT, J.A.   BENZ, M.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on grapevine physiology. Acta Horticulturae Number 526 ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 21-32
Descriptors Espatllera Vinya Creixement Microclima Produccio Compostos Cabernet sauvignon
Localització 634.814 SYM

Títol Vinificacio i marqueting a Buena Vista Winery. Estudi experimental sobre la influencia del "punch down" en l'extraccio de compostos fenolics en la varietat Pinot noir.
Autor CONESA, A.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Buena Vista Winery Pinot negre Pinot noir Compostos fenolics Mercat Vi California Marqueting Carneros DO
Localització (043) CONESA CALVO

Títol Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography
Autor SALAGOITY-AUGUSTE, M.H.   BERTRAND, A.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247
Descriptors Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 20/93