Registres trobats: 10
Títol | Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Caves Freixenet Cava Vi escumos |
Localització | C 24/230 |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CASTINO, M. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258 |
Descriptors | Terpens Compostos Escumos |
Localització | C 20/73 |
Títol | Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante |
Autor | STEFANO, R. Di CIOLFI, C. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143 |
Descriptors | Compostos Terpens Escumos |
Localització | C 20/74 |
Títol | Influenza dell'ambiente sul livello di potassio e sull'acidita del mosto di alcuni vitigni da spumanti |
Autor | ZAMBONI, M. et al. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 33-37 |
Descriptors | Potassi Most Acidesa Escumos Ambient |
Localització | C 18/6 |
Títol | L'interazione tra vitigno e ambiente nella qualita delle basi spumanti |
Autor | SCIENZA, A. et al. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 33-38 |
Descriptors | Most Qualitat Escumos |
Localització | C 18/32 |
Títol | La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats |
Autor | SILVA, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29 |
Descriptors | Vi escumos Italia Llevats Maduracio |
Títol | Origen y evolucion del vino |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120 |
Descriptors | Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum |
Títol | Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces |
Autor | STEFANO, R. Di DELFINI, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47 |
Descriptors | 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio |
Localització | C 21/13 |
Títol | Roda d'aromes del vi escumos. |
Autor | NOBLE, A. C. HOWE, P. |
Dades Font | - - V: - N: full solt fotocopiat, Pg: 1 pp. |
Descriptors | Roda d'aromes Vi escumos Aroma |
Localització | C 22/3 |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |