Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Escumos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat
Autor MAS, A.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24
Descriptors Caves Freixenet Cava Vi escumos
Localització C 24/230

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la conservazione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CASTINO, M.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 5, Pg: 245-258
Descriptors Terpens Compostos Escumos
Localització C 20/73

Títol Evoluzione dei composti di natura terpenica durante la produzione dell?asti spumante
Autor STEFANO, R. Di   CIOLFI, C.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1983 - V: 36- N: 3, Pg: 126-143
Descriptors Compostos Terpens Escumos
Localització C 20/74

Títol Influenza dell'ambiente sul livello di potassio e sull'acidita del mosto di alcuni vitigni da spumanti
Autor ZAMBONI, M. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 9, Pg: 33-37
Descriptors Potassi Most Acidesa Escumos Ambient
Localització C 18/6

Títol L'interazione tra vitigno e ambiente nella qualita delle basi spumanti
Autor SCIENZA, A. et al.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 33-38
Descriptors Most Qualitat Escumos
Localització C 18/32

Títol La Composicio de l'escumos classic italia amb especial referencia a la incidencia de la maduracio en els llevats
Autor SILVA, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 18-29
Descriptors Vi escumos Italia Llevats Maduracio

Títol Origen y evolucion del vino
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 108-120
Descriptors Morfologia de la vinya Vinya Varietats de raim Vinificacio Vi rosat Vi negre Vi blanc Escumos Fermentacio Denominacionsd'origen Evolucio Consum

Títol Presenza di 1-ottanolo, di alcoli a lunga catena e di esteri acetici in un mosto base per Asti spumante e in mezzi fermentati da Schizosaccharomyces
Autor STEFANO, R. Di   DELFINI, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1984 - V: - N: 10, Pg: 45-47
Descriptors 1-otanol Esters acetics Most base Escumos Schizosaccharomyces Fermentacio
Localització C 21/13

Títol Roda d'aromes del vi escumos.
Autor NOBLE, A. C.   HOWE, P.  
Dades Font - - V: - N: full solt fotocopiat, Pg: 1 pp.
Descriptors Roda d'aromes Vi escumos Aroma
Localització C 22/3

Títol espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los
Autor DABAN, M.  
Dades Font ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp.
Descriptors Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu
Localització C24/158