Registres trobats: 10
Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
Títol | Evaluation du comportement de la mousse par vision assistee par ordinateur. Application: Effet de la filtration des vins sur la qualite de la mousse |
Autor | VIAUX, L. BRUNET, S. ROBILLARD, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 286-289 |
Descriptors | Filtracio Vi Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Films and foams champagne wines |
Autor | SENEE, J. ROBILLARD, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26 |
Descriptors | Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines |
Localització | C 12/36 |
Títol | Gaz dans la bouteille, Les. Partie 2/2: Vers la construction d'un modele theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 33-35 |
Descriptors | Vi Gas Saturacio Difusio de gas Solubilitat Envasatge |
Títol | Gaz dans la bouteille. Partie 1/2 |
Autor | ROBILLARD, B. LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 39-42 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Gas Evaporacio Decantacio Eliminacio d'aire Oxigenacio |
Títol | Le gerbage des vins effervescents |
Autor | LIGER, G. BARBIER, J.E. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio |
Títol | Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui |
Autor | DUTEURTRE, B. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19 |
Descriptors | Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava |
Títol | Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52 |
Descriptors | Champagne Bombolles Lipids Macromolecules |
Títol | Quelques experiences simples afin de determiner l'origine des bules d''un vin effervescent contenu dans un verre |
Autor | LEHUEDE, P. ROBILLARD, B. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 282-285 |
Descriptors | Vi efervescent |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour |
Autor | SENEE, J. VIAUX, L. ROBILLARD, B. DUTEURTRE, B. VIGNES-ADLER, M. |
Dades Font | Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226 |
Descriptors | Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes |
Localització | C 12/3 |