Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ROBILLARD, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Evaluation du comportement de la mousse par vision assistee par ordinateur. Application: Effet de la filtration des vins sur la qualite de la mousse
Autor VIAUX, L.   BRUNET, S.   ROBILLARD, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 286-289
Descriptors Filtracio Vi Qualitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Films and foams champagne wines
Autor SENEE, J.   ROBILLARD, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 13- N: , Pg: 15-26
Descriptors Champagne Propietats Escuma Llevats Glicoproteines
Localització C 12/36

Títol Gaz dans la bouteille, Les. Partie 2/2: Vers la construction d'un modele theorique
Autor LIGER-BELAIR, G.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 33-35
Descriptors Vi Gas Saturacio Difusio de gas Solubilitat Envasatge

Títol Gaz dans la bouteille. Partie 1/2
Autor ROBILLARD, B.   LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 39-42
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Evaporacio Decantacio Eliminacio d'aire Oxigenacio

Títol Le gerbage des vins effervescents
Autor LIGER, G.   BARBIER, J.E.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52
Descriptors Champagne Bombolles Lipids Macromolecules

Títol Quelques experiences simples afin de determiner l'origine des bules d''un vin effervescent contenu dans un verre
Autor LEHUEDE, P.   ROBILLARD, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 282-285
Descriptors Vi efervescent
Localització 663.254 IN V

Títol The endogenous particles of sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Autor SENEE, J.   VIAUX, L.   ROBILLARD, B.   DUTEURTRE, B.   VIGNES-ADLER, M.  
Dades Font Food Hydrocolloids ISSN: 0268-005X - 1998 - V: 12- N: 2, Pg: 217-226
Descriptors Estabilitat Escuma Vi escumos Champagne Particules endogenes
Localització C 12/3