Registres trobats: 19
Títol | A Touch of glass |
Autor | RINK, Jim |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - 1991 - V: - N: 3, Pg: 77-78 |
Descriptors | Vi Copa Analisi sensorial |
Títol | Adios a la copa de Champan |
Autor | FRANCAS, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 27 Decembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Xampany Fran?a Consum Vi escumos Premsa |
Localització | C 18/96 |
Títol | Copas con vida. Gin-tonic, agua y cafe son los nuevos retos de Riedel, lider mundial en la produccion de vidrio para vino |
Autor | RIVAS, R. |
Dades Font | El Pais (vida & artes) - 15 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 55 |
Descriptors | Empreses Vidre Produccio Vi Copa Gin-tonic Cafe |
Localització | C 25/99 |
Títol | El arte de catar |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53 |
Descriptors | Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma |
Títol | El escudete, una enfermedad relevante en aceituna de verdeo. Los ataques mas frecuentes se dan en las variedades de mesa y en la orientacion norte de la copa |
Autor | GONZALEZ, N. VARGAS OSUNA, E. TRAPERO, A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2006 - V: XIII- N: 238, Pg: 56-58 |
Descriptors | Escudet Olivera Oliva Malalties Simptomes |
Títol | Espa?a copa el 72,7 de las restituciones |
Autor | Avimes y Aemzu |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 11 juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1979 |
Descriptors | Restitucions Exportacio Sector vitivinicola |
Títol | Guia del champagne. El consumo |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 51-57 |
Descriptors | Xampany Consum Copa Tast Degustacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. El servicio |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 43-47 |
Descriptors | Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Hasta donde hay que llenar una copa de vino |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19 |
Descriptors | Servir el vi Conservacio Temperatura |
Títol | Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent |
Autor | MARCHAL, R. RONDOT, S. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31 |
Descriptors | Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa |
Títol | La copa adecuada a cada vino ?de verdad que lo tenemos claro? |
Autor | BICHSEL, R. |
Dades Font | Vinum Revista Europea del Vino - Febrero- Marzo 2003 - V: - N: Cosecha 2002, Pg: 37-40 |
Descriptors | Copa Vi Tast Copa de vi |
Títol | Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui |
Autor | DUTEURTRE, B. ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19 |
Descriptors | Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava |
Títol | Le service du champagne revisite. Partie 2/2: Le cas de la flute et de la coupe |
Autor | LIGER-BELAIR, G. BOURGET, M. CILINDRE, C. PRON, H. POLIDORI, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 45-47 |
Descriptors | Servir el cava Copa Termografia infraroja |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne |
Títol | Llenamos tu copa . . . Tacoronte Acentejo Denominacion de Origen |
Autor | Consejo Regulador D.O. Tacoronte-Acentejo |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tacoronte-Acentejo DO Vi |
Localització | DO 6 Tacoronte Acentejo 1 |
Títol | Pongame una copa de vino 'light'. Ribera del Duero y Jumilla sacan al mercao un blanco y un tinto de calidad y baja graduacion alcoholica |
Autor | ALCALA, C. |
Dades Font | Pais, El - Marzo 2008 - V: - N: , Pg: 60 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Caracteritzacio del vi Elaboravio de vi Vi Graduacio alcoholica Graduacio Alcohol Ribera del Duero Jumilla |
Localització | C 24/92 |
Títol | Protocolos de la cepa a la copa. Un guion para hacer vino |
Autor | PULIDO, J. |
Dades Font | Vinum - Noviembre 2006 - V: - N: 56, Pg: 32-39 |
Descriptors | Protocol Vi Vinificacio Enologia Manuel Manzaneque Bibiana Garcia Isabel Salgado Vi negre Vi blanc Verema alterada Vi Parametres legals |
Títol | Seguridad en tratamientos herbicidas en la zona bajo la copa del olivo |
Autor | FERNANDEZ-HERNANDEZ, A. CASTELLANO, R. NIETO, O.M. CASTRO, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2011 - V: 18- N: 334, Pg: 54-58 |
Descriptors | Seguretat Herbicides Oliverar |