Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Copa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol A Touch of glass
Autor RINK, Jim  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - 1991 - V: - N: 3, Pg: 77-78
Descriptors Vi Copa Analisi sensorial

Títol Adios a la copa de Champan
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font La Vanguardia - 27 Decembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Xampany Fran?a Consum Vi escumos Premsa
Localització C 18/96

Títol Copas con vida. Gin-tonic, agua y cafe son los nuevos retos de Riedel, lider mundial en la produccion de vidrio para vino
Autor RIVAS, R.  
Dades Font El Pais (vida & artes) - 15 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 55
Descriptors Empreses Vidre Produccio Vi Copa Gin-tonic Cafe
Localització C 25/99

Títol El arte de catar
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Junio-Julio 2003 - V: - N: 36, Pg: 29-53
Descriptors Tast Ambient Temperatura Copa Color Gust Aroma

Títol El escudete, una enfermedad relevante en aceituna de verdeo. Los ataques mas frecuentes se dan en las variedades de mesa y en la orientacion norte de la copa
Autor GONZALEZ, N.   VARGAS OSUNA, E.   TRAPERO, A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2006 - V: XIII- N: 238, Pg: 56-58
Descriptors Escudet Olivera Oliva Malalties Simptomes

Títol Espa?a copa el 72,7 de las restituciones
Autor Avimes y Aemzu  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 11 juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1979
Descriptors Restitucions Exportacio Sector vitivinicola

Títol Guia del champagne. El consumo
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 51-57
Descriptors Xampany Consum Copa Tast Degustacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. El servicio
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 43-47
Descriptors Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Hasta donde hay que llenar una copa de vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19
Descriptors Servir el vi Conservacio Temperatura

Títol Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent
Autor MARCHAL, R.   RONDOT, S.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31
Descriptors Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa

Títol La copa adecuada a cada vino ?de verdad que lo tenemos claro?
Autor BICHSEL, R.  
Dades Font Vinum Revista Europea del Vino - Febrero- Marzo 2003 - V: - N: Cosecha 2002, Pg: 37-40
Descriptors Copa Vi Tast Copa de vi

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Le service du champagne revisite. Partie 2/2: Le cas de la flute et de la coupe
Autor LIGER-BELAIR, G.   BOURGET, M.   CILINDRE, C.   PRON, H.   POLIDORI, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 45-47
Descriptors Servir el cava Copa Termografia infraroja

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne

Títol Llenamos tu copa . . . Tacoronte Acentejo Denominacion de Origen
Autor Consejo Regulador D.O. Tacoronte-Acentejo  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Tacoronte-Acentejo DO Vi
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol Pongame una copa de vino 'light'. Ribera del Duero y Jumilla sacan al mercao un blanco y un tinto de calidad y baja graduacion alcoholica
Autor ALCALA, C.  
Dades Font Pais, El - Marzo 2008 - V: - N: , Pg: 60
Descriptors Vi blanc Vi negre Caracteritzacio del vi Elaboravio de vi Vi Graduacio alcoholica Graduacio Alcohol Ribera del Duero Jumilla
Localització C 24/92

Títol Protocolos de la cepa a la copa. Un guion para hacer vino
Autor PULIDO, J.  
Dades Font Vinum - Noviembre 2006 - V: - N: 56, Pg: 32-39
Descriptors Protocol Vi Vinificacio Enologia Manuel Manzaneque Bibiana Garcia Isabel Salgado Vi negre Vi blanc Verema alterada Vi Parametres legals

Títol Seguridad en tratamientos herbicidas en la zona bajo la copa del olivo
Autor FERNANDEZ-HERNANDEZ, A.   CASTELLANO, R.   NIETO, O.M.   CASTRO, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2011 - V: 18- N: 334, Pg: 54-58
Descriptors Seguretat Herbicides Oliverar