Registres trobats: 16
Títol | Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Caves Freixenet Cava Vi escumos |
Localització | C 24/230 |
Títol | Bombolles que fan historia. Un llibre recull la trajectoria i les imatges mes representatives dels 125 anys de Vichy Catalan |
Autor | CABRUJA, M. |
Dades Font | Punt, El - Juny 2009 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Bombolles Aigua Aigues termals Historia |
Localització | C 24/188 |
Títol | Bulle maitrisee, La. Developpement d'un verre de reference pour l'effervescence |
Autor | MARCHAL,R. D.L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2008 - V: 32- N: 339, Pg: 38-39 |
Descriptors | Champagne Elaboracio de cava Gas Bombolles Control de processos Control |
Títol | El petit dels Feixeneda s'ha fet gran: 100 anys de bombolles |
Autor | ANDRES, L. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 22 Novembre 2013 - V: - N: , Pg: 44 |
Descriptors | Cava Produccio de cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Historia del cava |
Localització | C25/16471 |
Títol | Estudio cientifico de la efervescencia del champan, innegable parte de su atractivo |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136X - Marzo 2003 - V: - N: , Pg: 78-83 |
Descriptors | Cava Efervescencia Estudi cientific Bombolles Xampany Cicle de vida |
Localització | C 16/97 |
Títol | Flower-shaped structures around bubbles collapsing in a bubble monolayer |
Autor | LIGER-BELAIR, G. ROBILLANRD,B. VIGNES-ADLER,M. JEANDET,P. |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie des sciences de Paris. Serie IV Physique-Astrophisique - 2001 - V: 2- N: 5, Pg: 775-780 |
Descriptors | Efervescencia Champagne Bombolles Xampany |
Localització | C 15/119 |
Títol | Gerbage des vins effervescents, Le |
Autor | LIGER-BELARI, G. BARBIER, J.E. POLIDORI, G. CHAUDRUC, D. ROBILLARD, B |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 47-52 |
Descriptors | Vi efervescent Efervescencia Bombolles Estabilitzacio Apilament |
Títol | L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52 |
Descriptors | Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic |
Títol | La bulle en pleine effervescence |
Autor | GUELLER, Th. |
Dades Font | Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56 |
Descriptors | Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge |
Títol | La degustation du champagne |
Autor | LIGER, G. CILINDRE, C. POLIDORI, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles |
Títol | La espuma del cava un delicado equilibrio |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32 |
Descriptors | Escuma Cava Bombolles |
Títol | Le petillement du champagne decrypte |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18 |
Descriptors | Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma |
Títol | Naissance, vie et mort d'une bulle de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. JEANDET, P. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 45-48 |
Descriptors | Cava Bombolles |
Títol | Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52 |
Descriptors | Champagne Bombolles Lipids Macromolecules |
Títol | Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La |
Autor | LIGER-BELAIR, G. VILLAUME, S. CONREUX, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24 |
Descriptors | Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |