Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bombolles

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol Alquimistes de les bombolles, Els. Freixenet arribara l'any vinent al 150e aniversari convertida en el lider mundial del vi escumos de qualitat
Autor MAS, A.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2010 - V: - N: , Pg: 24
Descriptors Caves Freixenet Cava Vi escumos
Localització C 24/230

Títol Bombolles que fan historia. Un llibre recull la trajectoria i les imatges mes representatives dels 125 anys de Vichy Catalan
Autor CABRUJA, M.  
Dades Font Punt, El - Juny 2009 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Bombolles Aigua Aigues termals Historia
Localització C 24/188

Títol Bulle maitrisee, La. Developpement d'un verre de reference pour l'effervescence
Autor MARCHAL,R.   D.L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2008 - V: 32- N: 339, Pg: 38-39
Descriptors Champagne Elaboracio de cava Gas Bombolles Control de processos Control

Títol El petit dels Feixeneda s'ha fet gran: 100 anys de bombolles
Autor ANDRES, L.  
Dades Font Ara ISSN: 2014-010X - 22 Novembre 2013 - V: - N: , Pg: 44
Descriptors Cava Produccio de cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Historia del cava
Localització C25/16471

Títol Estudio cientifico de la efervescencia del champan, innegable parte de su atractivo
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Investigacion y ciencia ISSN: 0210-136X - Marzo 2003 - V: - N: , Pg: 78-83
Descriptors Cava Efervescencia Estudi cientific Bombolles Xampany Cicle de vida
Localització C 16/97

Títol Flower-shaped structures around bubbles collapsing in a bubble monolayer
Autor LIGER-BELAIR, G.   ROBILLANRD,B.   VIGNES-ADLER,M.   JEANDET,P.  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie des sciences de Paris. Serie IV Physique-Astrophisique - 2001 - V: 2- N: 5, Pg: 775-780
Descriptors Efervescencia Champagne Bombolles Xampany
Localització C 15/119

Títol Gerbage des vins effervescents, Le
Autor LIGER-BELARI, G.   BARBIER, J.E.   POLIDORI, G.   CHAUDRUC, D.   ROBILLARD, B  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 47-52
Descriptors Vi efervescent Efervescencia Bombolles Estabilitzacio Apilament

Títol L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52
Descriptors Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic

Títol La bulle en pleine effervescence
Autor GUELLER, Th.  
Dades Font Revue Vinicole International ISSN: 0035-4368 - Juillet-Aout 2005 - V: - N: 3830, Pg: 50-56
Descriptors Efervescencia Bombolles Cava Embotellament Emmagatzematge Etiquetatge

Títol La degustation du champagne
Autor LIGER, G.   CILINDRE, C.   POLIDORI, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46
Descriptors Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles

Títol La espuma del cava un delicado equilibrio
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32
Descriptors Escuma Cava Bombolles

Títol Le petillement du champagne decrypte
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18
Descriptors Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma

Títol Naissance, vie et mort d'une bulle de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.   JEANDET, P.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 45-48
Descriptors Cava Bombolles

Títol Plus de dix ans de recherche sur les bulles et la mousse en Champagne
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mars-Avril 2002 - V: - N: 193, Pg: 49-52
Descriptors Champagne Bombolles Lipids Macromolecules

Títol Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La
Autor LIGER-BELAIR, G.   VILLAUME, S.   CONREUX, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24
Descriptors Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic