Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Servir el cava

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent
Autor MARCHAL, R.   RONDOT, S.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31
Descriptors Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa

Títol L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36
Descriptors Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava

Títol L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52
Descriptors Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic

Títol Le role du verre sur l'effervescence et la mousse du Champagne... experiences a l'appui
Autor DUTEURTRE, B.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 17-19
Descriptors Copa Efervescencia Escuma Cava Servir el cava

Títol Le service du champagne revisite. Partie 2/2: Le cas de la flute et de la coupe
Autor LIGER-BELAIR, G.   BOURGET, M.   CILINDRE, C.   PRON, H.   POLIDORI, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 45-47
Descriptors Servir el cava Copa Termografia infraroja

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic