Registres trobats: 10
Títol | Cremant, effervescent! Info ou intox...? |
Autor | TASTE, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28 |
Descriptors | Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil |
Títol | Fermentation vue comme un processus de mineralisation, La. Mineralite des vins |
Autor | LEFEBVRE, D. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2010 - V: 33- N: 359, Pg: 48-49 |
Descriptors | Fermentacio Mineralitzacio Vi Gas carbonic Raim Salinitat |
Títol | Influence du gaz carbonique et des conditions de service sur la perception sensorielle d'un vin effervescent |
Autor | MARCHAL, R. RONDOT, S. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 27-31 |
Descriptors | Gas carbonic Servir el cava Percepcio sensorial Cava Copa |
Títol | L'odysee d'une bulle de champagne. Bilan de 15 annees de recherche scientifique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 49-52 |
Descriptors | Bombolles Cava CO2 Servir el cava Gas carbonic |
Títol | La degustation du champagne |
Autor | LIGER, G. CILINDRE, C. POLIDORI, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Le petillement du champagne decrypte |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 15-18 |
Descriptors | Efervescencia Cava Bombolles Gas carbonic Aroma |
Títol | Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio |
Localització | FV 422 |
Títol | Utilisation des gaz en oenologie maitrise des teneurs en gaz carbonique conservation sous gaz neutre |
Autor | GIRARDON, P. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 33-38 |
Descriptors | Modificacio del gas dissolt Gas carbonic Vinificacio Caracteristiques fisiques |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |