Registres trobats: 16
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Artcava, o com oferir l'experiencia de fer-se un mateix el propi cava |
Autor | ROMANI, D. |
Dades Font | Ara - 26 Febrer 2011 - V: - N: , Pg: 3 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Penedes |
Localització | C 24/295 |
Títol | Bulle maitrisee, La. Developpement d'un verre de reference pour l'effervescence |
Autor | MARCHAL,R. D.L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2008 - V: 32- N: 339, Pg: 38-39 |
Descriptors | Champagne Elaboracio de cava Gas Bombolles Control de processos Control |
Títol | Burbuja mas sutil, La |
Autor | MA?ANA, C. |
Dades Font | Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 8 |
Descriptors | 2008 Cava Espanya Elaboracio de cava Pinot noir Codorniu |
Localització | C 24/201 |
Títol | Cava catalan crece un 2,8 en ventas y se perfila como producto de gama alta, El |
Autor | VAN DEN BERG, N. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Consum Vendes Consum interior onsum mundial Ranquing |
Localització | C 24/75 |
Títol | Cava de terroir |
Autor | |
Dades Font | Vanguardia, La - Junio 2008 - V: - N: Monografico Especial, Pg: 3 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Cava brut Cava rosat Cava Blanc de noirs Malvasia Maridatge Caracteristiques escumants Caracteristiques aromatiques Caracteristiques cromatiques |
Localització | C 24/155 |
Títol | Cava: un proceso de elaboracion unico para lograr un producto de alta calidad |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 46-48 |
Descriptors | Cava Alta qualitat Elaboracio de cava Cava DO |
Títol | Cavas de Rioja para brindar en Navidad |
Autor | IJALBA, A. M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 26-28 |
Descriptors | Cava Rioja DOQ Consell regulador Varietats Viura Elaboracio de cava |
Títol | El pais del cava |
Autor | Confraria dels vins de cava de Sant Sadurni |
Dades Font | - 1980 - V: - N: , Pg: [Octaptic] |
Descriptors | Mapa Infoden Denominacio d'origen Cava DO Historia Confraria dels vins de cava de Sant Sadurni Varietats Elaboracio de cava |
Localització | DO 2 Cava 1 |
Títol | El petit dels Feixeneda s'ha fet gran: 100 anys de bombolles |
Autor | ANDRES, L. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 22 Novembre 2013 - V: - N: , Pg: 44 |
Descriptors | Cava Produccio de cava Elaboracio de cava Caves Freixenet Historia del cava |
Localització | C25/16471 |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Memoria d'estada en practiques. Cooperativa Agricola i Caixa Agraria de l'Arbos |
Autor | LLAQUET ISART, J. A. |
Dades Font | - 1996 - V: - N: , Pg: 83 p. |
Descriptors | Cooperativa agricola de l'Arbo? Estada en practiques Memoria Vinificacio Projecte Maquinaria Elaboracio de cava |
Localització | (043) LLAQUET ISART |
Títol | Projecte d'elaboracio d'un vi negre jove en una empresa elaboradora de cava |
Autor | TORRIJOS, C. |
Dades Font | - setembre 1997 - V: - N: , Pg: 111 p. |
Descriptors | Memoria d'estada en practiques Viticultura Vinificacio Elaboracio de cava Varietats Cava Penedes |
Localització | (043) TORRIJOS PRATS |
Títol | Vendrell brinda en China, El |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juny 2008 - V: - N: , Pg: 24 |
Descriptors | Exportacio Elaboracio de cava Bodegues Mil?liari Cava Comercialitzacio Estrategies de mercat Mercat exterior |
Localització | C 24/139 |
Títol | Xampany frances no aigualeix la festa al cava, El |
Autor | RIBET, O. |
Dades Font | Dossier Economic - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 25 |
Descriptors | Cava Elaboracio de cava Champagne Xampany Vendes Consum Consum de cava Mercat vitivinicola Mercat |
Localització | C 24/94 |
Títol | espumosos del mundo: factor variedad y fermentacion, Los |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia - Edici? digital - Mayo 2005 - V: - N: 57, Pg: 8pp. |
Descriptors | Cava Escumos Champagne Xampany Vi escumos Historia Elaboracio de cava Metodes tradicionals Metode champenoise Metode transfer Metode champenoise-milispark Metode dioise Metode ancestral Metode asti Metode continu |
Localització | C24/158 |