Registres trobats: 4
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Identificacion de variedades autoctonas de vid en zonas transfronterizas del Duero |
Autor | ARRANZ, C. RUBIO, J.A. ORTIZ, J.M. MARTIN, J.P. YUSTE, J. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2012 - V: 19- N: 342, Pg: 36-40 |
Descriptors | Varietats autoctones Duero Arribes DO Descripcio ampelografica Analisi molecular |
Títol | Molecular and genetic analysis of the yeast flora and botrytized Tokaj wines |
Autor | ANTUNOVICS, Z. CSOMA, H. SIPICZKI, M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi molecular Analisi genetica Llevats Flora Tokaj Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |