Registres trobats: 15
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos |
Autor | MARTIN, M. C. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33 |
Descriptors | Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina |
Títol | Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. ZAMORA, F. GUILLAMON, J. M. MAS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55 |
Descriptors | ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura |
Títol | Estilo de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 1990-1995 |
Descriptors | Lactobacillus hilgardii Fermentacio Microbiologia Vi Taxonomia Vinificacio Biologia molecular |
Títol | Futur de la genetica en l'alimentacio, El |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 103-111 |
Descriptors | Transgenic Aliments transgenics Gens Genetica Alimentacio Nutricio Investigacio Dieta Composicio dels aliments Seguretat alimentaria Agricultura biologica Salut Etica Varietats vegetals Biologia molecular |
Títol | Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular |
Autor | FORT, M.F. BAIG, C. ZAMORA, F. |
Dades Font | Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73 |
Descriptors | Vitis vinifera L. Biologia molecular |
Títol | Les nouvelles connaissances sur la genetique d'Oenococcus oeni |
Autor | FAVIER, M. LUCAS, P. MOINE, V. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 28-31 |
Descriptors | Oenococcus oeni Llevats malolactics Biologia molecular Soques Bacteris |
Títol | Los microsatelites o SSR como tecnica de biologia molecular para la identificacion de variedades de Vitis vinifera L. |
Autor | BAIG, C. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 29-38 |
Descriptors | Vi Microsatel?lits Vitis vinifera L. Tecniques de vinificacio Biologia molecular SSR |
Títol | Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80 |
Descriptors | Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular |
Títol | Physiology and molecular biology of membrane ATPases |
Autor | SUSSMAN, M. R. SUROWY, T. K. |
Dades Font | - 1987 - V: - N: , Pg: 47-70 |
Descriptors | Transport Biologia molecular Membrana plasmatica Proteines Fisiologia ATPasa |
Localització | C 9/116 |
Títol | Plantes per a menjar, plantes per a cremar... |
Autor | PIO BELTRAN, J. |
Dades Font | Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 113-119 |
Descriptors | Sostenibilitat Biocombustible Biocombustibles solids Biomassa vegetal Etanol Sintesi de lignina Gens Genetica Alimentacio Investigacio Seguretat alimentaria Varietats vegetals Biologia molecular |
Títol | Polimorfismo genetico de las cepas de la levadura de la crianza |
Autor | FERNANDEZ LOPEZ, A. SANCHO, M. ANDUJAR, I. ALMABOUADA, K. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 76-77 |
Descriptors | Llevats Vi fino Crian?a Vinificacio Biologia molecular |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular |
Autor | CONSTANTI, M. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. et al. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78 |
Descriptors | Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes |
Localització | 663.252.4 Cur |
Títol | The use of molecular biology techniques to study and manipulate the grapevine: Why and how? |
Autor | DAVIES, C. BOSS, P.K. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2000 - V: - N: 6, Pg: 159-167 |
Descriptors | Biologia molecular Raim Vitis vinifera Viticultura DNA ADN RNA ARN |
Localització | C 16/107 |
Títol | The use of molecular biology techniques to study and manipulate the grapevine: why and how? |
Autor | DAVIES, C. BOSS, P.K. |
Dades Font | Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 2000 - V: 6- N: 2, Pg: 159-167 |
Descriptors | Biologia molecular Clonatge molecular Raim Vitis vinifera ADN DNA |
Localització | C 15/117 |