Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Biologia molecular

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava
Autor URPI BONELL, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23
Descriptors Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet

Títol Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos
Autor MARTIN, M. C. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33
Descriptors Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina

Títol Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   ZAMORA, F.   GUILLAMON, J. M.   MAS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55
Descriptors ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura

Títol Estilo de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 1990-1995
Descriptors Lactobacillus hilgardii Fermentacio Microbiologia Vi Taxonomia Vinificacio Biologia molecular

Títol Futur de la genetica en l'alimentacio, El
Autor RAMON, D.  
Dades Font Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 103-111
Descriptors Transgenic Aliments transgenics Gens Genetica Alimentacio Nutricio Investigacio Dieta Composicio dels aliments Seguretat alimentaria Agricultura biologica Salut Etica Varietats vegetals Biologia molecular

Títol Identificacio de varietats de Vitis vinifera L. de diverses regions del mon mitjancant tecniques de biologia molecular
Autor FORT, M.F.   BAIG, C.   ZAMORA, F.  
Dades Font Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 61-73
Descriptors Vitis vinifera L. Biologia molecular

Títol Les nouvelles connaissances sur la genetique d'Oenococcus oeni
Autor FAVIER, M.   LUCAS, P.   MOINE, V.   RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 28-31
Descriptors Oenococcus oeni Llevats malolactics Biologia molecular Soques Bacteris

Títol Los microsatelites o SSR como tecnica de biologia molecular para la identificacion de variedades de Vitis vinifera L.
Autor BAIG, C. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 29-38
Descriptors Vi Microsatel?lits Vitis vinifera L. Tecniques de vinificacio Biologia molecular SSR

Títol Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80
Descriptors Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular

Títol Physiology and molecular biology of membrane ATPases
Autor SUSSMAN, M. R.   SUROWY, T. K.  
Dades Font - 1987 - V: - N: , Pg: 47-70
Descriptors Transport Biologia molecular Membrana plasmatica Proteines Fisiologia ATPasa
Localització C 9/116

Títol Plantes per a menjar, plantes per a cremar...
Autor PIO BELTRAN, J.  
Dades Font Metode: revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - Tardor 2007 - V: - N: 55, Pg: 113-119
Descriptors Sostenibilitat Biocombustible Biocombustibles solids Biomassa vegetal Etanol Sintesi de lignina Gens Genetica Alimentacio Investigacio Seguretat alimentaria Varietats vegetals Biologia molecular

Títol Polimorfismo genetico de las cepas de la levadura de la crianza
Autor FERNANDEZ LOPEZ, A.   SANCHO, M.   ANDUJAR, I.   ALMABOUADA, K.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 76-77
Descriptors Llevats Vi fino Crian?a Vinificacio Biologia molecular
Localització 663.2 (063) Con

Títol Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M. et al.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78
Descriptors Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes
Localització 663.252.4 Cur

Títol The use of molecular biology techniques to study and manipulate the grapevine: Why and how?
Autor DAVIES, C.   BOSS, P.K.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2000 - V: - N: 6, Pg: 159-167
Descriptors Biologia molecular Raim Vitis vinifera Viticultura DNA ADN RNA ARN
Localització C 16/107

Títol The use of molecular biology techniques to study and manipulate the grapevine: why and how?
Autor DAVIES, C.   BOSS, P.K.  
Dades Font Australian journal of grape and wine research ISSN: 1322-7130 - 2000 - V: 6- N: 2, Pg: 159-167
Descriptors Biologia molecular Clonatge molecular Raim Vitis vinifera ADN DNA
Localització C 15/117