Registres trobats: 2
Títol | Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos |
Autor | MARTIN, M. C. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33 |
Descriptors | Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina |
Títol | Cribado molecular: una alternativa no-transgenica para la mejora de levaduras |
Autor | GARCIA GONZALEZ, V.M. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 42-43 |
Descriptors | Llevats Microorganismes Variabilitat genetica Mutacio genetica Mutacio Mutagenesi ADN Cervesa Biotecnologia Gens Modificacio genetica |