Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
POBLET, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos
Autor MAS, A.   GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30
Descriptors Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica

Títol Caracterizacion y mejora de microorganismos: aplicacion de tecnicas de biologia molecular a la enologia
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   ZAMORA, F.   GUILLAMON, J. M.   MAS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1996 - V: - N: 44, Pg: 49-55
Descriptors ADN Fermentacio Llevats Bacteris lactics Biologia molecular Enologia Vinicultura

Títol Dinamica plobacional de las bacterias aceticas en fermentaciones de vino tinto
Autor GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   CHIVA, R.   POBLET, M.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 204-206
Descriptors Dinamica poblacional Bacteris acetics Fermentacio Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Els bacteris acetics en enologia
Autor POBLET, M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34
Descriptors Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most
Localització 663.2 ENO

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial
Autor NOVO, M.T.   BELTRAN, G.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas
Autor BELTRAN, G.   NOVO, M.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76
Descriptors Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura

Títol Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa
Autor NOVO, M.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127
Descriptors Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa
Localització 663.2 JOR

Títol Inhibitory effect of copper and dichlofluanid on oenococcus oeni and malolactic fermentation
Autor VIDAL, M.T.   POBLET, M.   CONSTANTI, M.   BORDONS, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 2001 - V: 52- N: 3, Pg: 223-229
Descriptors Oenococcus oeni Fermentacio malolactica Pesticides Coure Metall Diclofluanid

Títol Seguimiento de poblaciones de microorganismos mediante tecnicas de Biologia Molecular
Autor CONSTANTI, M.   POBLET, M.   GUILLAMON, J.M. et al.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 65-78
Descriptors Biologia molecular Fermentacio Llevats Congressos Vi negre Tecniques moleculars Microbiologia del vi Starters de bacteris Microorganismes
Localització 663.252.4 Cur

Títol Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos
Autor POBLET, M.   ROZES, N.   RUIZ, A.   REGUANT, C.   BELTRAN, G.   TORIJA, M?.J.   GUILLAMON, J.M.   BORDONS, A.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100
Descriptors Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi