Registres trobats: 19
Títol | Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos |
Autor | MAS, A. GONZALEZ, A. HIERRO, N. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30 |
Descriptors | Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica |
Títol | Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 17 Junio 2000 - V: - N: 2810, Pg: 2119-2124 |
Descriptors | Bacteris acetics Enologia Biotecnologia Raim Vi Most Patrons Especies |
Títol | Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50 |
Descriptors | Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Control y deteccion rapida de bacterias aceticas: aplicaciones en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 29-38 |
Descriptors | Bacteris acetics Deteccio Enologia Control |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | Dinamica plobacional de las bacterias aceticas en fermentaciones de vino tinto |
Autor | GONZALEZ, A. HIERRO, N. CHIVA, R. POBLET, M. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 204-206 |
Descriptors | Dinamica poblacional Bacteris acetics Fermentacio Vi negre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas |
Autor | REDON, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de la captacion de nitrogeno por la levadura durante la fermentacion alcoholica |
Autor | BELTRAN, G. BAIGES, I. NOVO, M.T. CHIVA, R. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 201-203 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Estudio del efecto de practicas enologicas en la evolucion de distintas poblaciones microbianas empleando tecnicas independientes de cultivo |
Autor | ANDORRA, I. LANDI, S. ESTEVE ZARZOSO, B. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 55-57 |
Descriptors | Microbiologia Biotecnologia Cultiu Bacteris acetics Bacteris lactics Llevats Vi de qualitat PCR Electroforesi |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | BELTRAN, G. NOVO, M. TORIJA, M.J. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. MAS, A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura |
Títol | Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa |
Autor | NOVO, M. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Infeccion por Botrytis cinerea y sus consecuencias enologicas |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2004 - V: VI- N: 28, Pg: 36-44 |
Descriptors | Botrytis cinerea Malalties de la vinya |
Localització | C 19/143 |
Títol | Infeccion por Botrytis cinerea y sus consequencias enologicas |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VI Jornades d'Actualitzacio en Viticultura i Enologia - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: 8pp |
Descriptors | Botrytis cinerea Malalties de la vinya Consequencies enologiques Raim botrititzat per a vinificacio Infeccio |
Localització | C 33/5 |
Títol | Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22 |
Descriptors | Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics |
Localització | 634.814.2 CUR |
Títol | Nuevos metodos de identificacion de levaduras vinicas basados en la reaccion en cadena de la polimerasa (PCR) |
Autor | HIERRO, N. GONZALEZ, A. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 195-197 |
Descriptors | Llevats vinics Polimerasa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |
Títol | Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos |
Autor | POBLET, M. ROZES, N. RUIZ, A. REGUANT, C. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. GUILLAMON, J.M. BORDONS, A. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100 |
Descriptors | Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi |
Títol | Seleccion de levaduras |
Autor | MAS, A. TORIJA, M.J. BELTRAN, M. NOVO, M. HIERRO, N. BOPLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 39-44 |
Descriptors | Seleccio Llevats Caracteristiques enologiques Estudi ecologic Fermentacio |
Títol | Transcriptomica durante la fermentacion vinica: aplicacion a procesos industriales |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums del es ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 13-19 |
Descriptors | Transcriptomica Fermentacio Proces industrial Llevats |
Localització | 663.2 Eno |