Registres trobats: 4
Títol | Composicion lipidica de Sacharomyces cerevisiae en fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | REDON, M.A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 73-78 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Composicio Fermentacio a baixa temperatura Fermentacio Composicio lipidica Esterol Llevats |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa |
Autor | NOVO, M. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |