Registres trobats: 5
Títol | Estudio comparivo del consumo de aminoacidos y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y sumergido |
Autor | CALLEJON, R.M. TESFAYE, W. TORIJA, M.J. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 207-208 |
Descriptors | Vinagre de vi Vi Bacteris acetics Aminoacid AQC |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | BELTRAN, G. NOVO, M. TORIJA, M.J. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. MAS, A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |
Títol | Seleccion de levaduras |
Autor | MAS, A. TORIJA, M.J. BELTRAN, M. NOVO, M. HIERRO, N. BOPLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 39-44 |
Descriptors | Seleccio Llevats Caracteristiques enologiques Estudi ecologic Fermentacio |