Registres trobats: 21
Títol | Acidite volatile: les conditions de production par les levures |
Autor | LARUE, F. ROZES, N. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38 |
Descriptors | Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura |
Títol | Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva |
Autor | ZAMORA, F. CANALS, R. LLAUDY, C. ROZES, N. AROLA, L. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124 |
Descriptors | Neu carbonica Colorants Maduresa del raim |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos |
Autor | MAS, A. GONZALEZ, A. HIERRO, N. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30 |
Descriptors | Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica |
Títol | Dinamica plobacional de las bacterias aceticas en fermentaciones de vino tinto |
Autor | GONZALEZ, A. HIERRO, N. CHIVA, R. POBLET, M. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 204-206 |
Descriptors | Dinamica poblacional Bacteris acetics Fermentacio Vi negre |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto de la adicion de acidos grasos sobre la adaptacion de Saccharomyces cerevisia a bajas temperaturas |
Autor | REDON, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 60-62 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Temperatura Temperatura baixa Fosfolipids Ergosterol |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROZES, N. LARUE, F. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio |
Localització | C 9/32 |
Títol | Estudio de la captacion de nitrogeno por la levadura durante la fermentacion alcoholica |
Autor | BELTRAN, G. BAIGES, I. NOVO, M.T. CHIVA, R. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 201-203 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes |
Autor | LLAURADO, J. CONSTANTI, M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas: analisis quimico y sensorial |
Autor | NOVO, M.T. BELTRAN, G. TORIJA, M.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Analisi quimica Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | BELTRAN, G. NOVO, M. TORIJA, M.J. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. MAS, A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura |
Títol | Herramientas para controlar las fermentaciones a baja temperatura: rehidratacion, nitrogeno asimilable y metabolismo de la trehalosa |
Autor | NOVO, M. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. POBLET, M. GUILLAMON, J.M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 125-127 |
Descriptors | Fermentacio a baixa temperatura Rehidratacio Nitrogen assimilable Metabolisme Trehalosa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos |
Autor | CABANILLAS, P. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | Lactobacillic acid accumulation in the Plasma Menbrane of Oenococcus onei: a response to Ethanol stress? |
Autor | TEIXEIRA, H. GON?ALVES, M.G. ROZES, N. RAMOS, A. SAN ROMAO, M.V. |
Dades Font | Microbial Ecology ISSN: 0095-3628 - 2002 - V: 43- N: 1, Pg: 146-153 |
Descriptors | Etanol Acumulacio d'acid Acid lactobacil?lic Membrana plasmatica Oenococcus oeni Estres d'etanol |
Localització | C 15/136 |
Títol | Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas |
Autor | ROZES, N. |
Dades Font | Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Mejora del proceso de rehidratacion de la levadura seca activa en enologia |
Autor | RODRIGUEZ PORRATA, B. NOVO, M. GUILLAMON, J. ROZES, N. MAS, A. CORDERO OTERO,R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 52-54 |
Descriptors | Llevats Llevats secs actius Rehidratacio Viabilitat |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | New method for evaluating astringency in red wine |
Autor | LLAUDY, M.C. CANALS, R. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746 |
Descriptors | Astringencia Vi negre Tanins |
Localització | C 18/78 |
Títol | Nuevos metodos de identificacion de levaduras vinicas basados en la reaccion en cadena de la polimerasa (PCR) |
Autor | HIERRO, N. GONZALEZ, A. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 195-197 |
Descriptors | Llevats vinics Polimerasa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Revision sobre las fermentaciones vinicas a baja temperatura. Perspectivas de futuro |
Autor | NOVO, M.T. TORIJA, M.J. BELTRAN, G. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fermentacio vinica Fermentacio a baixa temperatura Llevats Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats criotolerants |
Títol | Seguimiento e identificacion de los microorganismos presentes durante la elaboracion de los vinos |
Autor | POBLET, M. ROZES, N. RUIZ, A. REGUANT, C. BELTRAN, G. TORIJA, M?.J. GUILLAMON, J.M. BORDONS, A. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 95-100 |
Descriptors | Vinificacio Microorganismes Identificacio Vi |
Títol | Seleccion de levaduras |
Autor | MAS, A. TORIJA, M.J. BELTRAN, M. NOVO, M. HIERRO, N. BOPLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 39-44 |
Descriptors | Seleccio Llevats Caracteristiques enologiques Estudi ecologic Fermentacio |