Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HIERRO, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos
Autor MAS, A.   GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30
Descriptors Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica

Títol Dinamica plobacional de las bacterias aceticas en fermentaciones de vino tinto
Autor GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   CHIVA, R.   POBLET, M.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 204-206
Descriptors Dinamica poblacional Bacteris acetics Fermentacio Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Nuevos metodos de identificacion de levaduras vinicas basados en la reaccion en cadena de la polimerasa (PCR)
Autor HIERRO, N.   GONZALEZ, A.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 195-197
Descriptors Llevats vinics Polimerasa
Localització 663.2 JOR

Títol Seleccion de levaduras
Autor MAS, A.   TORIJA, M.J.   BELTRAN, M.   NOVO, M.   HIERRO, N.   BOPLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 39-44
Descriptors Seleccio Llevats Caracteristiques enologiques Estudi ecologic Fermentacio