Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Metodes de mesura

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava

Títol Point quadrat measurements; method to characterize leaf and fruit exposure to sunlight
Autor BOTOS-BALO, B.   POK, T.   POLOS, E.   VARADI, GY.   HAPP, I.   POLYAK, D.   BALOGH, I.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 53-56
Descriptors Metodes de mesura Planta Fruita Exposicio al sol Fulles Vinya
Localització 634.814 SIM