Registres trobats: 2
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Point quadrat measurements; method to characterize leaf and fruit exposure to sunlight |
Autor | BOTOS-BALO, B. POK, T. POLOS, E. VARADI, GY. HAPP, I. POLYAK, D. BALOGH, I. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Mai 1992 - V: - N: , Pg: 53-56 |
Descriptors | Metodes de mesura Planta Fruita Exposicio al sol Fulles Vinya |
Localització | 634.814 SIM |