Registres trobats: 3
Títol | Las levaduras seleccionadas, aliadas en el control de la calidad del vino |
Autor | VALADE, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3038-3040 |
Descriptors | Llevats Control Qualitat Vi Inoculacio |
Títol | Le bouchon Mytik Diamant |
Autor | VALADE, M. TRIBAUT-SOHIER, I. MONCOMBLE, D. |
Dades Font | Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 80-95 |
Descriptors | Tap de suro Conglomerat Analisi quimica Analisi sensorial Seguretat alimentaria Reglamentacio Vi |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |