Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VALADE, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Las levaduras seleccionadas, aliadas en el control de la calidad del vino
Autor VALADE, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3038-3040
Descriptors Llevats Control Qualitat Vi Inoculacio

Títol Le bouchon Mytik Diamant
Autor VALADE, M.   TRIBAUT-SOHIER, I.   MONCOMBLE, D.  
Dades Font Vigneron Champenois, Le ISSN: 0049-643X - Novembre 2006 - V: - N: 10, Pg: 80-95
Descriptors Tap de suro Conglomerat Analisi quimica Analisi sensorial Seguretat alimentaria Reglamentacio Vi

Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava