Registres trobats: 3
Títol | Efecto inhibidor del vino en la formacion de algunos toxicos culinarios en el proceso de alimentos carnicos |
Autor | KHAN, M. BUSQUETS, R. PUIGNOU, L. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 235-237 |
Descriptors | Vi Amines heterocicliques Amines Espectrometria de masses |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36 |
Descriptors | Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava |
Títol | La diversite metabolique des vins eleves en futs peut reveler une expression metabologeographique du bois de chene de tonnellerie |
Autor | GOUGEON, R.D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 26-31 |
Descriptors | Diversitat Vins Fusta de roure Boteria Espectrometria de masses Bioquimica |