Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Espectrometria de masses

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Efecto inhibidor del vino en la formacion de algunos toxicos culinarios en el proceso de alimentos carnicos
Autor KHAN, M.   BUSQUETS, R.   PUIGNOU, L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 235-237
Descriptors Vi Amines heterocicliques Amines Espectrometria de masses
Localització 663.2 (063) Con

Títol L'effervescence revele les aromes du champagne: identification de molecules d'interet organoleptique par spectrometrie de masse a ultra haute resolution
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 32-36
Descriptors Efervescencia Aroma Cava Molecules Espectrometria de masses Servir el cava

Títol La diversite metabolique des vins eleves en futs peut reveler une expression metabologeographique du bois de chene de tonnellerie
Autor GOUGEON, R.D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 26-31
Descriptors Diversitat Vins Fusta de roure Boteria Espectrometria de masses Bioquimica