Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi espirituos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits
Autor HAGMAN, G.   ROAERAADE, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273
Descriptors Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503
Descriptors Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Caro pero mayor?
Autor
Dades Font Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 38-44
Descriptors Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia

Títol Congener Profiles in the Detection of Illicit Spirits
Autor SIMPKINS, W.A.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: 36- N: , Pg: 367-376
Descriptors Deteccio Vi espirituos
Localització C 19/110

Títol Contaminaci?n en vinos y licores por residuos de ftalatos
Autor CHATONNET, P.   BOUTOU, S.   PLANA, A.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2014 - V: - N: 3.424, Pg: 838-845
Descriptors Vi Vi espirituos Ftalats Contaminants Vi Composicio del vi

Títol Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse
Autor GAETANO, G.   MATTA, M.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42
Descriptors Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa
Localització C 21/31

Títol L'Amelioration des concours oenologiques et de boissons spiritueuses d'origine viticole a travers l'application des concepts methodologiques et statistiques utilises dans l'analyse sensorielle
Autor ODELLO, L.   UGOLINI, A.   FREGONI, M.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi espirituos Analisi sensorial
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La necessite et l'importance des analyses previsionnelles et prospectives dans le secteur des boissons spiritueuses d'origine vitivinicole, notamment par rapport a d'autres denrees alimentaires
Autor ALBRECHT, W.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 195-202
Descriptors Analisi Sector vinicola Vi espirituos Espirituos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Le developpement du marche mondial des boissons spiritueuses d'origine viti-vinicole d'Ici 2010
Autor
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 3: Vine and wine economy- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Mercat mundial Desenvolupament Vi espirituos
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Les dispositions de la legislation relative aux boissons spiritueuses d'origen viti-vinicole dans l'union Europeenne pour minimiser ou exclure les pratiques frauduleuses
Autor ALBRECHT, W  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 177-184
Descriptors Legislacio Sector vitivinicola Vi espirituos Unio Europea
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Mapa de copas
Autor
Dades Font Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 47-60
Descriptors Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia Cervesa

Títol Progress in the authenticity assessment of wines and spirits
Autor MOSANDL, A.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 189-203
Descriptors Vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235
Descriptors Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions
Localització 663.254 IN V

Títol The Analysis of Wines and Spirits by Capillary Gas Chromatograpy
Autor LIDDLE, P.A.P.   BOSSARD, A.  
Dades Font Alcoholic Beverages - 1985 - V: - N: , Pg: 85-96
Descriptors Cromatografia capil?lar de gasos Analisi Vi Vi espirituos
Localització C 19/74

Títol The actinidols: nor-isoprenoid compounds in grapes, wines and spirits
Autor DIMITRIADIS, E. et al.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1985 - V: 24- N: 4, Pg: 767-770
Descriptors Actinidol No isoprenoide Compostos Vi Raim Vi espirituos
Localització C 19/95

Títol The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality
Autor NOWAK, J. CZARNECKI, Z.   KAMINSKI, E.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434
Descriptors Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol The pareto effect (80:20 rule) in consumption of beer, wine and spirits: a preliminary discussion
Autor HABEL, C. et al.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 12pp
Descriptors Marqueting Vi Consumidor Cervesa Vi Vi espirituos Consum
Localització C 16/71