Registres trobats: 17
Títol | Automated analysis of volatile compounds in wine and spirits |
Autor | HAGMAN, G. ROAERAADE, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 271-273 |
Descriptors | Analisi Compostos volatils Vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503 |
Descriptors | Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caro pero mayor? |
Autor | |
Dades Font | Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 38-44 |
Descriptors | Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia |
Títol | Congener Profiles in the Detection of Illicit Spirits |
Autor | SIMPKINS, W.A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: 36- N: , Pg: 367-376 |
Descriptors | Deteccio Vi espirituos |
Localització | C 19/110 |
Títol | Contaminaci?n en vinos y licores por residuos de ftalatos |
Autor | CHATONNET, P. BOUTOU, S. PLANA, A. [et al.] |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2014 - V: - N: 3.424, Pg: 838-845 |
Descriptors | Vi Vi espirituos Ftalats Contaminants Vi Composicio del vi |
Títol | Dosage du carbamate d?ethyle dans les vins et spiritueux par chromatographie en phase gazeuse/spectrometrie de masse |
Autor | GAETANO, G. MATTA, M. |
Dades Font | Bulletin de l?O.I.V. - 1987 - V: - N: , Pg: 36-42 |
Descriptors | Dosificacio Carbamat d'etil Vi Vi espirituos Cromatografia en fase gasosa Espectrometria de massa |
Localització | C 21/31 |
Títol | L'Amelioration des concours oenologiques et de boissons spiritueuses d'origine viticole a travers l'application des concepts methodologiques et statistiques utilises dans l'analyse sensorielle |
Autor | ODELLO, L. UGOLINI, A. FREGONI, M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi espirituos Analisi sensorial |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La necessite et l'importance des analyses previsionnelles et prospectives dans le secteur des boissons spiritueuses d'origine vitivinicole, notamment par rapport a d'autres denrees alimentaires |
Autor | ALBRECHT, W. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 195-202 |
Descriptors | Analisi Sector vinicola Vi espirituos Espirituos |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le developpement du marche mondial des boissons spiritueuses d'origine viti-vinicole d'Ici 2010 |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 3: Vine and wine economy- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Mercat mundial Desenvolupament Vi espirituos |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Les dispositions de la legislation relative aux boissons spiritueuses d'origen viti-vinicole dans l'union Europeenne pour minimiser ou exclure les pratiques frauduleuses |
Autor | ALBRECHT, W |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 177-184 |
Descriptors | Legislacio Sector vitivinicola Vi espirituos Unio Europea |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Mapa de copas |
Autor | |
Dades Font | Vinos & Vinyas - setembre-octubre 1997 - V: - N: 971, Pg: 47-60 |
Descriptors | Vi espirituos Consum Comercialitzacio Economia Cervesa |
Títol | Progress in the authenticity assessment of wines and spirits |
Autor | MOSANDL, A. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 189-203 |
Descriptors | Vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235 |
Descriptors | Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The Analysis of Wines and Spirits by Capillary Gas Chromatograpy |
Autor | LIDDLE, P.A.P. BOSSARD, A. |
Dades Font | Alcoholic Beverages - 1985 - V: - N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Analisi Vi Vi espirituos |
Localització | C 19/74 |
Títol | The actinidols: nor-isoprenoid compounds in grapes, wines and spirits |
Autor | DIMITRIADIS, E. et al. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 - 1985 - V: 24- N: 4, Pg: 767-770 |
Descriptors | Actinidol No isoprenoide Compostos Vi Raim Vi espirituos |
Localització | C 19/95 |
Títol | The influence of fermentation technique and microorganism on spirits quality |
Autor | NOWAK, J. CZARNECKI, Z. KAMINSKI, E. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 431-434 |
Descriptors | Fermentacio Microorganismes Vi espirituos Qualitat del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | The pareto effect (80:20 rule) in consumption of beer, wine and spirits: a preliminary discussion |
Autor | HABEL, C. et al. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 12pp |
Descriptors | Marqueting Vi Consumidor Cervesa Vi Vi espirituos Consum |
Localització | C 16/71 |