Registres trobats: 2
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |