Registres trobats: 5
Títol | Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. GARDINI, F. LANCIOTTI, R. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810 |
Descriptors | Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/34 |
Títol | Effets de l?interaction souche de levure/composition du mout sur la production, au cours de la fermentation, de quelques metabolites volatils |
Autor | MARCHETTI, R. GUERZONI, M.E. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 2, Pg: 113-125 |
Descriptors | Llevats Compostos Most Fermentacio Metabolits volatils |
Localització | C 21/59 |
Títol | Increased cellular fatty acid desaturation as a possible key factor in thermotolerance in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. SINIGAGLIA, M. CRISCUOLI, G.C. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1997 - V: 43- N: , Pg: 569-576 |
Descriptors | Termotolerancia Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/35 |
Títol | Interaction between lipid cell lipid composition, glutamate and L-leucine transport and fermentation performance in different Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | SINIGAGLIA, M. GUERZONI, M.E. GARDINI, F. ANTONELLI, A. |
Dades Font | Ann.Microbiol. VOL 41 - 1991 - V: - N: 27, Pg: 27-39 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 13/89 |
Títol | Sterol content as a character for selecting yeast strains in enology |
Autor | GIUDICI, P. GUERZONI, M.E. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 21 - - V: - N: , Pg: 5-14 |
Descriptors | Esterol Llevats Enologia |
Localització | C 12/144 |