Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GIUDICI, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Biodiversita fenotipica di lieviti isolati da mosti e vini siciliani
Autor GIUDICI, P.   RESTUCCIA, C.   RANDAZZO, C.   MELIA, V.   CORTE, V.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - juny 1997 - V: - N: 149, Pg: 252-259
Descriptors Llevats Biodiversitat fenotipica Most Vi

Títol Karyotyping of Saccharomyces strains with different temperature profiles
Autor GIUDICI, P.   CAGGIA, C.   PULVIRENTI, A.   RAINIERI, S.  
Dades Font Journal of Applied Microbiology ISSN: 1364-5072 - 1998 - V: - N: 84, Pg: 811-819
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Temperatura
Localització C 13/63

Títol Properties of endogenous B-glucosidase of Pichia anomala strain isolated from Sicilian musts and wines
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.N.   PALMERI,R.   RESTUCCIA, C.   GIUDICI, P.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2002 - V: - N: 31, Pg: 1036-1041
Descriptors Glucosidasa Arabinosidase Pichia anomala Most sicilia Vi
Localització C 16/83

Títol Properties of endogenous B-glucosidase of a Saccharomyces cerevisiae strain isolated from Sicilian musts and wines
Autor SPAGNA, G.   BARBAGALLO, R.   PALMERI, R.   RESTUCCIA, C.   GIUDICI, P.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2002 - V: - N: 31, Pg: 1030-1035
Descriptors Glucosidasa Saccharomyces cerevisiae AL 41 Llevats Vi Most
Localització C 16/84

Títol Sterol content as a character for selecting yeast strains in enology
Autor GIUDICI, P.   GUERZONI, M.E.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 21 - - V: - N: , Pg: 5-14
Descriptors Esterol Llevats Enologia
Localització C 12/144

Títol Tolerancia al alcohol en las levaduras de vino
Autor GIUDICI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 57-60
Descriptors Llevats Etanol Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Alcohol