Registres trobats: 6
Títol | Modificacions del color en els vins blancs (II). Enrosament (pinking) |
Autor | HUIX-BLANQUERA, M. LAMUELA-RAVENTOS, R.M. WATERHOUSE, A.L. SINGLETON, V.L. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Trimestre 1999 - V: - N: 16, Pg: 3-6 |
Descriptors | Enrosament Color Vi blanc |
Títol | Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. ZAYA, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire |
Localització | C 18/145 |
Títol | The Changes in Certain Components of Setubal Wines During Aging |
Autor | SOARES FRANCO, D. SINGLETON, V.L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 146-150 |
Descriptors | Compostos Setubal Vi Crian?a |
Localització | C 21/19 |
Títol | The transfer of polyphenolic compounds from grape seeds into wines |
Autor | SINGLETON, V.L. DRAPER, D.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1964 - V: - N: 15, Pg: 34-40 |
Descriptors | Compostos polifenolics Llavor Raim Vi |
Localització | C 19/30 |
Títol | White Wine Phenolics: Varietal and Processing Differences as Shown by HPLC |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 1, Pg: 27-34 |
Descriptors | Vi blanc Fenols HPLC |
Localització | C 20/59 |
Títol | Wine and legal developments, a Californian perspective |
Autor | SINGLETON, V.L. |
Dades Font | Proceedings of the Wine 2000 conference ISSN: 1-875130-06-3 - August 1989 - V: - N: , Pg: 11-15 |
Descriptors | Legislacio Vi Desenvolupament California |
Localització | 663.2 WIN |