Registres trobats: 2
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo |
Autor | CLIMENT, M. D. PARDO, M. T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48 |
Descriptors | Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha |