Registres trobats: 7
Títol | Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density |
Autor | ILAND, P.G. COOMBE, B.G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422 |
Descriptors | Acidesa Components Maduracio |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Effetto dell'ombreggiamento della chioma sullo sviluppo delle bacche, la maturazione, la concentrazione di antociani ed il profilo aromatico delle uve Cabernet Sauvignon |
Autor | IACONO, F. BERTAMINI, M. COOMBE, B.G. DE MICHELI, L. MATTIVI, F. VERSINI, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 571-574 |
Descriptors | Creixement de la vinya Podridura Vinya Concentracio fenolica Aroma Cabernet sauvignon Ombra |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Influence of temperature on composition and quailty of grapes |
Autor | COOMBE, B.G. |
Dades Font | Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35 |
Descriptors | Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m |
Localització | 634.81 INT |
Títol | Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management. |
Autor | McCARTHY, M.G. ILAND, P.G. COOMBE, B.G. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104 |
Descriptors | Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg |
Localització | C 12/50 |
Títol | Optimisation of methods for the determination of total and red-free glycosyl glucose in black grape berries of Vitis vinifera |
Autor | ILAND, P.G. CYNKAR, W. FRANCIS, I.L. WILLIAMS, P.J. COOMBE, B.G. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research - 1996 - V: - N: 2, Pg: 171-178 |
Descriptors | Determinacio Metodes Raim negre Vitis vinifera |
Localització | C 15/1 |
Títol | Research note proline and abscisic acid content of the juice of ripe riesling grape berries: effect of irrigation during harvest |
Autor | COOMBE, B.G. MONK, P.R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 1, Pg: 64-67 |
Descriptors | Reg Irrigacio Acid abscisic Collita Vinya Riesling Baia Verema Raim Regatge |
Localització | C 6/71 |
Títol | Toxicity effects of perfused inorganidc salt solutions on excised grape clusters and tendrils |
Autor | HOLZAPFEL, B. COOMBE, B.G. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 239-241 |
Descriptors | Efecte toxic Solucio Vinya Raim |
Localització | 634.817 INT |