Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
COOMBE, B.G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Changes in acidity components in the flesh and skin of shiraz grapes during ripening- the effect of canopy density
Autor ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 417-422
Descriptors Acidesa Components Maduracio
Localització 634.814 SIM

Títol Effetto dell'ombreggiamento della chioma sullo sviluppo delle bacche, la maturazione, la concentrazione di antociani ed il profilo aromatico delle uve Cabernet Sauvignon
Autor IACONO, F.   BERTAMINI, M.   COOMBE, B.G.   DE MICHELI, L.   MATTIVI, F.   VERSINI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 571-574
Descriptors Creixement de la vinya Podridura Vinya Concentracio fenolica Aroma Cabernet sauvignon Ombra
Localització 634.814 SIM

Títol Influence of temperature on composition and quailty of grapes
Autor COOMBE, B.G.  
Dades Font Symposium on Grapevine Canopy and Vigor Management - August 1986 - V: - N: , Pg: 23-35
Descriptors Temperatura Compostos Qualitat Raim Qualitat del ra?m
Localització 634.81 INT

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Optimisation of methods for the determination of total and red-free glycosyl glucose in black grape berries of Vitis vinifera
Autor ILAND, P.G.   CYNKAR, W.   FRANCIS, I.L.   WILLIAMS, P.J.   COOMBE, B.G.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research - 1996 - V: - N: 2, Pg: 171-178
Descriptors Determinacio Metodes Raim negre Vitis vinifera
Localització C 15/1

Títol Research note proline and abscisic acid content of the juice of ripe riesling grape berries: effect of irrigation during harvest
Autor COOMBE, B.G.   MONK, P.R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 1, Pg: 64-67
Descriptors Reg Irrigacio Acid abscisic Collita Vinya Riesling Baia Verema Raim Regatge
Localització C 6/71

Títol Toxicity effects of perfused inorganidc salt solutions on excised grape clusters and tendrils
Autor HOLZAPFEL, B.   COOMBE, B.G.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 239-241
Descriptors Efecte toxic Solucio Vinya Raim
Localització 634.817 INT