Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MORENO, J.J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Efecto de una aireacion controlada sobre el desarrollo de la crianza biologica con Saccharomyces Cerevisiae raza Bayanus
Autor SERRANO, A.   CORTES, M?.B.   MOYANO, M?.L.   MORENO, J.J.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 211-222
Descriptors Aireacio controlada Crian?a biologica Saccharomyces cerevisiae Bayanus
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Efecto de una aireacion controlada sobre el desarrollo de la crianza biologica con Saccharomyces cerevisiae raza Capensis
Autor ATANASIO, C.   CORTES, M?.B.   MOYANO, M?.L.   MORENO, J.J.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 323-332
Descriptors Aireacio controlada Crian?a biologica Saccharomyces cerevisia Capensis Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion de los compuestos del aroma durante la crianza de vinos finos sometidos a aireacion periodica.
Autor ATANASIO, C.   CORTES, M?.B.   MOYANO M?.L.   MORENO, J.J.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 289-300
Descriptors Compostos Aroma Aireacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Optimizacion de las condiciones de eliminacion de acido gluconico en mostos
Autor PEINADO, R.A.   MAESTRE, O.   MORENO, J.J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 367-368
Descriptors Most Acid gluconic Llevats Schizosaccharomyces pombe
Localització 663.2 (063) Con