Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Estudio de compuestos de calidad en vinos de la variedad Malvar, elaborados con cepas autoctonas de Saccharomyces en la denominacion de origen Vinos de Madrid
Autor CABELLOS, J.M.   GIL, M.   ARROYO, T.   MADRIGAL, S.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2001
Pàgina 209-222
Lloc Almendralejo
Descriptors Compostos   Qualitat del vi   Vinya autoctona   Saccharomyces   Vinos de Madrid DO  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.