Registres trobats: 15
Títol | A uniform method for total acid determination in wines. |
Autor | GUYMON, J.F. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/43 |
Títol | An Analytical Survey of Four California Varietal White Table Wines |
Autor | OHKUBO, T. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 3, Pg: 171-175 |
Descriptors | California Varietats Vi blanc Vi de taula |
Localització | C 21/70 |
Títol | Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC |
Autor | SANDERS, E.M. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46 |
Descriptors | Aminoacid HPLC Determinacio |
Localització | C 19/79 |
Títol | Determination of alfa amino nitrogen in musts and wines by TNBS method |
Autor | CROWELL, E.A. OUGH, C.S. BAKALINSKY, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 175-177 |
Descriptors | Determinacio Nitrogen Alfa amino nitrogen Vi TNBS Metode |
Localització | C 14/68 |
Títol | Effect of Cluster Thinning and Vineyard Yields on Grape and Wine Composition and Wine Quality of Cabernet Sauvignon |
Autor | OUGH, C.S. NAGAOKA, R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Llevats Vinya Raim Compostos Qualitat del vi Cabernet sauvignon |
Localització | C 21/24 |
Títol | Effect of vineyard nitrogen fertilization level on the formation of some fermentation esters |
Autor | OUGH, C.S. HOW LEE, T. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 125-127 |
Descriptors | Vinya Nitrogen Esters Fermentacio |
Localització | C 9/67 |
Títol | Effects of Certain Vitamins on Growth and Fermentation Rate of Several Commercial Active Dry Wine Yeasts |
Autor | OUGH, C.S. DAVENPORT, M. JOSEPH, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 208-213 |
Descriptors | Llevats Vitamina Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 8/54 |
Títol | Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation |
Autor | OUGH, C.S. BELL, A.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123 |
Descriptors | Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya |
Localització | C 7/25 |
Títol | Effects on must and wine composition, retes of fermentation, and wine quality of nitrogen fertilization of vits vinifera var. thompson seedless grapevines |
Autor | BELL, A.A. OUGH, C.S. KLIEWER, W.M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 2, Pg: 124-129 |
Descriptors | Most Vi Fermentacio Nitrogen Vitis vinifera |
Localització | C 9/40 |
Títol | Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts |
Autor | SOLES, R.M. OUGH, C.S. KUNKEE, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98 |
Descriptors | Concentracio Esters Vi Llevats |
Localització | C 8/26 |
Títol | Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks |
Autor | OUGH, C.S. TABACMAN, H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt |
Localització | C 18/140 |
Títol | Identification of New Volatile Amines in Grapes and Wines |
Autor | OUGH, C.S. DAUDT, C.E. CROWELL, E.A. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 938-941 |
Descriptors | Amines volatils Vi Raim Identificacio |
Localització | C 3/62 |
Títol | Influence of nitrogen compounds in grapes on ethyl cabamae formation in wines |
Autor | OUGH, C.S. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 165-171 |
Descriptors | Compostos del nitrogen Vi Carbamat d'etil Raim Nitrogen |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Rapid determinationb of proline in grapes and wines |
Autor | OUGH, C.S. |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 34 - 1969 - V: - N: , Pg: 228-230 |
Descriptors | Raim Vi Determinacio Prolina |
Localització | C 6/112 |
Títol | Studies with controlled fermentation. X: effect of fermentation temperature on some volatile compounds in wine |
Autor | OUGH, C.S. AMERINE, M.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 18 - 1967 - V: - N: , Pg: 157-196 |
Descriptors | Components volatils Vi Fermentacio |
Localització | C 14/65 |