Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OUGH, C.S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol A uniform method for total acid determination in wines.
Autor GUYMON, J.F.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45
Descriptors Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/43

Títol An Analytical Survey of Four California Varietal White Table Wines
Autor OHKUBO, T.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 3, Pg: 171-175
Descriptors California Varietats Vi blanc Vi de taula
Localització C 21/70

Títol Determination of Free Amino Acids in Wine by HPLC
Autor SANDERS, E.M.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1985 - V: 36- N: 1, Pg: 43-46
Descriptors Aminoacid HPLC Determinacio
Localització C 19/79

Títol Determination of alfa amino nitrogen in musts and wines by TNBS method
Autor CROWELL, E.A.   OUGH, C.S.   BAKALINSKY, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 175-177
Descriptors Determinacio Nitrogen Alfa amino nitrogen Vi TNBS Metode
Localització C 14/68

Títol Effect of Cluster Thinning and Vineyard Yields on Grape and Wine Composition and Wine Quality of Cabernet Sauvignon
Autor OUGH, C.S.   NAGAOKA, R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Llevats Vinya Raim Compostos Qualitat del vi Cabernet sauvignon
Localització C 21/24

Títol Effect of vineyard nitrogen fertilization level on the formation of some fermentation esters
Autor OUGH, C.S.   HOW LEE, T.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 125-127
Descriptors Vinya Nitrogen Esters Fermentacio
Localització C 9/67

Títol Effects of Certain Vitamins on Growth and Fermentation Rate of Several Commercial Active Dry Wine Yeasts
Autor OUGH, C.S.   DAVENPORT, M.   JOSEPH, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 208-213
Descriptors Llevats Vitamina Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 8/54

Títol Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation
Autor OUGH, C.S.   BELL, A.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123
Descriptors Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya
Localització C 7/25

Títol Effects on must and wine composition, retes of fermentation, and wine quality of nitrogen fertilization of vits vinifera var. thompson seedless grapevines
Autor BELL, A.A.   OUGH, C.S.   KLIEWER, W.M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 2, Pg: 124-129
Descriptors Most Vi Fermentacio Nitrogen Vitis vinifera
Localització C 9/40

Títol Ester concentration differences in wine fermented by various species and strains of yeasts
Autor SOLES, R.M.   OUGH, C.S.   KUNKEE, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - 1992 - V: - N: 2, Pg: 94-98
Descriptors Concentracio Esters Vi Llevats
Localització C 8/26

Títol Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks
Autor OUGH, C.S.   TABACMAN, H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt
Localització C 18/140

Títol Identification of New Volatile Amines in Grapes and Wines
Autor OUGH, C.S.   DAUDT, C.E.   CROWELL, E.A.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 938-941
Descriptors Amines volatils Vi Raim Identificacio
Localització C 3/62

Títol Influence of nitrogen compounds in grapes on ethyl cabamae formation in wines
Autor OUGH, C.S.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 165-171
Descriptors Compostos del nitrogen Vi Carbamat d'etil Raim Nitrogen
Localització 634.817 INT

Títol Rapid determinationb of proline in grapes and wines
Autor OUGH, C.S.  
Dades Font Journal of Food Science VOL 34 - 1969 - V: - N: , Pg: 228-230
Descriptors Raim Vi Determinacio Prolina
Localització C 6/112

Títol Studies with controlled fermentation. X: effect of fermentation temperature on some volatile compounds in wine
Autor OUGH, C.S.   AMERINE, M.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 18 - 1967 - V: - N: , Pg: 157-196
Descriptors Components volatils Vi Fermentacio
Localització C 14/65