Registres trobats: 4
Títol | ?Que es la deconstruccion? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2008 - V: - N: 6, Pg: 62 |
Descriptors | Vi Alcohol Extraccio de components volatils Extraccio Proces fisic Destil?lacio Destil?lacio alcoholica Estats Units d'America California Unio Europea |
Títol | Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP |
Títol | Envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso. Compuestos volatiles |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. PINEDO CONTRERAS, J.M. TRILLO GUTIERREZ, L.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 14-19 |
Descriptors | Compostos volatils Oloros Roure america Solucio model Vi de Xeres Extraccio de components volatils Fusta de roure Botes Envelliment oxidatiu |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |