Registres trobats: 5
Títol | Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte |
Autor | GUADAYOL, J.M. ALERT, J. CAIXACH, J. RIVERA, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14 |
Descriptors | Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components |
Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. PICO, J. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34 |
Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria Automat programable Tecnologia |
Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. PICO, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34 |
Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Extraccio Components volatils Aliments |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |