Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GUADAYOL, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte
Autor GUADAYOL, J.M.   ALERT, J.   CAIXACH, J.   RIVERA, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14
Descriptors Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.   PICO, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria Automat programable Tecnologia

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.   PICO, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments