Registres trobats: 24
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina |
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
Títol | Adjuvant regenerable comme alternative a la filtration sur diatomes |
Autor | SALAME, D. JACQUET, X. COTTEREAU, PH. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 81-88 |
Descriptors | Filtracio Fibra Regeneracio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Alimentos funcionales: fibra dietetica y antioxidantes de la dieta espa?ola |
Autor | SAURA-CALIXTO, F. GO?I, I. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 132-149 |
Descriptors | Aliments funcionals Fibra dietetica Antioxidant Compostos bioactius Dieta mediterrania Ingredients funcionals |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de la industria agroalimentaria ricos en fibra y antioxidantes fenolicos para la obtencion de ingredientes funcionales |
Autor | PEREZ JIMENEZ.J |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Aprofitament Subproductes Industria agroalimentaria Fibra Antioxidant fenolic Obtencio Ingredients funcionals |
Títol | Caracterizacion del potencial aromatico del vino de marmajuelo por microextraccion en fase solida: comparacion entre fibras |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 46-52 |
Descriptors | Fibra Microextraccio Microextraccio en fase solida Analisi qualitatitiva Vi Marmajuelo |
Títol | Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos |
Autor | LARIO, Y. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87 |
Descriptors | Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics |
Títol | Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit |
Autor | GRIGELMO, N. MARTIN, O. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15 |
Descriptors | Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria |
Títol | Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas |
Autor | PEREZ OLIVERO, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38 |
Descriptors | Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi |
Títol | Evaluacion en linea de la turbidez del vino mediante un nuevo turbidimetro de fibra optica |
Autor | CRESPO, R. GARCIA, A. PEREZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 411-413 |
Descriptors | Vi Sensor Metode de mesura Nefelometria Concentracio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Fibra de Soya II: caracterizacion de la fibra de soya obtenida de la cascara del frijol (Glycine max) procedente de Canada y Brasil |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 109-115 |
Descriptors | Fibra de soja Caracteritzacio Closca del frijol Brasil Canada Soja Soia |
Títol | Fibra de algarroba: mucho mas que fibra alimentaria |
Autor | HABER, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 95-99 |
Descriptors | Fibra de garrofer Alimentacio Garrofer Garrofes Salut Aliments |
Títol | Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs |
Títol | Fibra de soya I: empleo de la irradiacion en la fibra de soya, obtenida de la cascara del frijol (Glycine max,) procedente de Canada y Brasil |
Autor | FALCO, A. PRIETO, E. FERNANDEZ, M. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 101-107 |
Descriptors | Fibra de soja Irradiacio Closca del frijol Canada Brasil Soja Soia |
Títol | Fibra dietetica en la cerveza: contenido, composicion y evaluacion nutricional |
Autor | SAURA CALIXTO, F.D. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Fibra dietetica Cervesa Contingut Composicio Valor nutritiu |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Fibra dietetica procedente de subproductos de la Industria Agroalimentaria |
Autor | BLANCO ESPESO, B. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 67-71 |
Descriptors | Fibra dietetica Subproductes agroalimentaris |
Títol | Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904 |
Descriptors | Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra |
Títol | La diferencia cuenta: fibras prebioticas para luchar contra el deficit en el consumo de fibra |
Autor | ITURBE, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 81-83 |
Descriptors | Fibres prebiotiques Lluita Deficit Consum de fibra |
Títol | La fibra dietetica en la alimentacion |
Autor | ALESON CARBONELL, I. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J.M. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 83-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Alimentacio Components Paret vegetal Polisacarids Additius alimentaris Propietats fisiques Propietas fisiologiques |
Títol | La fibra dietetica: un ingrediente para el desarrollo de alimentos funcionales |
Autor | CANOVAS, A PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 65-68 |
Descriptors | Fibra dietetica Aliments funcionals Fibra Inulina |
Títol | La fibra dietetica: un ingrediente para el desarrollo de alimentos funcionales |
Autor | CANOVAS, A. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2006 - V: - N: 376, Pg: 87-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Aliments funcionals Inulina |
Títol | Protective effects of fruits and vegetables in the diet |
Autor | WILLIAMSON, G. |
Dades Font | Nutrition & Food Science ISSN: 0034-6659 - febrer 1996 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Salut Prevencio Vegetals Dieta Fruita Flavonoides Cinc-al-dia Fibra Epidemiologia |
Localització | C 10/106 |
Títol | Sensor de fibra optica para la medicion en linea de solidos |
Autor | CARCEL, L.M. CRESPO, R. PEREZ, M.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2009 - V: LXIV- N: 3271, Pg: 1670-1674 |
Descriptors | Terbolesa Vi Fermentacio alcoholica Turbidimetria Tempranillo Cigales DO Sensor Most |
Títol | Zaragozana pone en el mercado la primera cerceza con fibra, La |
Autor | E.S. |
Dades Font | Economista, El - Julio 2008 - V: - N: , Pg: 18 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio de cervesa Fibra Varietats comercials Varietats noves Begudes refrescants Begudes analcoholiques Celiacs Industria cervesera Innovacio |
Localització | C24/157 |