Registres trobats: 4
Títol | Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos |
Autor | ROSELL, J.R. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. BARBOSA, G.V. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114 |
Descriptors | Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva |
Títol | Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit |
Autor | GRIGELMO, N. MARTIN, O. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15 |
Descriptors | Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos |
Autor | BENDICHO, S. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44 |
Descriptors | Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo. Ingenieria del proceso de tratamiento |
Autor | BENDICHO, S. ROSELL, J.R. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 29-36 |
Descriptors | Pols electric d'alta intensitat de camp Enginyeria de processos Equips Propietats electriques |