Registres trobats: 13
Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
Títol | Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos |
Autor | LARIO, Y. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87 |
Descriptors | Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics |
Títol | Efectos en la salud de los ingredientes lacteos funcionales |
Autor | RECIO, I. LOPEZ-FANDI?O, R. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 121-131 |
Descriptors | Lactics Lactics funcionals Ingredients funcionals Proteines lactiques Peptid bioactiu Lipids funcionals Carbohidrats prebiotics Salut |
Títol | Els bacteris lactics del vi i la fermentacio malolactica |
Autor | BORDONS DE PORRATA-DORIA, A. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 29-40 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio malolactica Vi |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos |
Autor | FERNANDEZ, L. ARROYO, R. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics |
Títol | Interaccio entre polifenols i bacteris lactics |
Autor | ROZESM N. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63 |
Descriptors | Polifenols Bacteris lactics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | La cadena de produccion del sector lacteo |
Autor | |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 115-125 |
Descriptors | Cadena de produccio Produccio Industria lactica Productes lactics Lactics Llet |
Títol | Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi |
Autor | RODR?GUEZ, H LANDETE, J.M. DE LAS RIVAS, B. ET.AL. |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica |
Títol | Metabolisme de substrats del most i del vi per bacteris lactics i les seves implicacions en la qualitat del vi |
Autor | PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 5-11 |
Descriptors | Metabolisme Most Vi Bacteris lactics Qualitat del vi |
Títol | Mineralizacion de la materia organica de un vertido lacteo. Influencia del pH: Evolucion del amonio y fosfato. |
Autor | GUILLEN JIMENEZ, E. ALVAREZ MATEOS, P. ROMERO GUZMAN, F. PEREDA MARIN, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 47-54 |
Descriptors | Mineralitzacio Materia organica Amoni Fosfat Influencia del pH Lactics |
Títol | Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos |
Autor | MAYO, B. ALVAREZ, P. FLOREZ, A.B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55 |
Descriptors | Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes |
Títol | Peptidos lacteos activos e hipertension arterial |
Autor | HONORATO PEREZ, J. |
Dades Font | ANs alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio/Septiembre 2007 - V: 14- N: 3, Pg: 69-75 |
Descriptors | Hipertensio Salut Nutricio Peptid Lactics |
Títol | Requeson y otras formas de aprovechar el suero de los quesos |
Autor | MARTINEZ PONS, J.A. ALVAREZ RABANAL, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 48-52 |
Descriptors | Formatge Mato Serum Residus alimentaris Lactics |