Registres trobats: 4
Títol | Analisis sensorial y medida de la calidad de los vinos en una cata |
Autor | ALVAREZ, P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 51-56 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Control de qualitat |
Títol | Depuracion de aguas residuales lacteas en su propio canal de evacuacion |
Autor | CARTA, F. ALVAREZ, P. DURAN M.M. ROMERO, F. PEREDA, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2000 - V: - N: 4, Pg: 157-162 |
Descriptors | Depuracio d'aigues lactiques Industria lactica Tractament d'aigues |
Títol | Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos |
Autor | MAYO, B. ALVAREZ, P. FLOREZ, A.B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55 |
Descriptors | Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes |
Títol | Vertidos de industrias lacteas.Composicion y capacidad de degradacion biologica de la materia organica e inorganica |
Autor | ALVAREZ, P. CARTA, F. PEREDA, J. ROMERO, F. DURAN, M.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 79-85 |
Descriptors | Industria lletera Residus Composicio Degradacio biologica Materia organica Materia inorganica |