Registres trobats: 3
Títol | Caracterizacion del potencial aromatico del vino de marmajuelo por microextraccion en fase solida: comparacion entre fibras |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 46-52 |
Descriptors | Fibra Microextraccio Microextraccio en fase solida Analisi qualitatitiva Vi Marmajuelo |
Títol | Comparative study on calciocavallo campano cheese |
Autor | MAROTTA, M. DE ROSA, M. KILCAWLEY, K.N. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277 |
Descriptors | Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una |
Autor | BIOENOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics |