Registres trobats: 43
Títol | 245 Top. Oros irrefutables |
Autor | CASADO, A. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Febrero 2010 - V: - N: 81, Pg: 32-53 |
Descriptors | 2010 Tast de vins Caracteristiques sensorials Varietats de vi Varietats comercials |
Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
Títol | Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin |
Autor | GIORDANENGO, T. MICHEL, J. GAUTHIER, P. CHARPENTIER, J.P. JOURDES, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24 |
Descriptors | Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials |
Títol | Au-dela de la fermentation malolactique |
Autor | BARTOWSKY, E. COSTELLO, P. KRIEGER, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65 |
Descriptors | Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Caracteristiques aromatiques et sensorielles des vins eleves avec des copeaux de chene en cuves en acier inoxydable ou en barriques usagees |
Autor | GOMEZ-PLAZA, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 55-59 |
Descriptors | Caracteristiques aromatiques Vi Caracteristiques sensorials Encenalls de roure Barriques Tanc Acer inoxidable |
Títol | Caracterizacion aromatica de la variedad Albari?o en las tres principales subzonas de la D.O. Rias Baixas; Proyecto Terru?o |
Autor | ALVAREZ, K. TUBIO, M. LISSARRAGUE, J.R. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 73-83 |
Descriptors | Albari?o Aroma Aroma del vi Caracteristiques del vi Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials Rias Baixas DO |
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica |
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio |
Títol | Cartographie des capacites olfactives des professionnels du vin |
Autor | TEMPERE,S. CUZANGE, E. BOUGEANT, J.C. REVEL, G. SICARD, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degustacio Analisi sensorial Degustador-a Caracteristiques sensorials Sensibilitat olfactiva |
Títol | Catas |
Autor | CIRUJANO, A. JIMENEZ, G. HERRERO, A. [et al.] |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 227, Pg: 81-94 |
Descriptors | Cata Tast Tast de vins Caracteristiques sensorials Vins Preu |
Títol | Champagne pour tous. Degustations |
Autor | GERBELLE, A. POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130 |
Descriptors | Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials |
Títol | Comparative study on calciocavallo campano cheese |
Autor | MAROTTA, M. DE ROSA, M. KILCAWLEY, K.N. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277 |
Descriptors | Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. REGO MARTINEZ, F. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36 |
Descriptors | Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons |
Títol | Composition and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine aged in French versus American oak barrels |
Autor | AIKEN, J.W. NOBLE, A.C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 27-36 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Caracteristiques sensorials Composicio Roure frances Roure america Crian?a Barriques Botes |
Localització | C 21/7 |
Títol | Concours et preferences des consommateurs. Partie 2/2: Impact des caracteristiques sensorielles dur la reponse hedonique des consommateurs et des jurys de concours |
Autor | CLEMENT, J.F. PERRIN, J.C. GUYOT, C. DENEULIN, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 56-58 |
Descriptors | Consumidor Caracteristiques sensorials Jurat |
Títol | Crianzas de Rioja Alta por menos de 9 euros |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril 2010 - V: - N: 82, Pg: 36-42 |
Descriptors | Crian?a Vi Rioja Alta Tast de vins Varietats comercials Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC. |
Autor | DI LENA, B.et al |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp |
Descriptors | Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21 |
Descriptors | Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino |
Autor | BLANCO, P. ESTEVEZ, S. CORTES, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63 |
Descriptors | Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi |
Títol | Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41 |
Descriptors | Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi |
Títol | Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges |
Autor | GEFFROY, O. LOPEZ, R. SERRANO, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | L'arome des vins roses |
Autor | POUZALGUES, N. DAGAN, L. SCHNEIDER, R. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma del vi Vi negre Caracteristiques aromatiques Cartografia Aroma Caracteristiques sensorials |
Títol | L'effet de rendement eleves du vignoble sur les caracteristiques analytiques et sensorielles du vin merlot |
Autor | MIELE, A. RIZZON, L.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Caracteristiques analitiques Caracteristiques sensorials Merlot Vinya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La pulverisation d?ethanol a la veraison pourrait assouplir les vins en periode caniculaire |
Autor | CHERVIN, C. ROUSTAN, J.P. DAVAUX, F. SOUQUET, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 13-15 |
Descriptors | Vi Concentracio d'etanol Caracteristiques sensorials |
Títol | Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne |
Autor | VALADE, M. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10 |
Descriptors | Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava |
Títol | Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins |
Autor | CAMPBELL, J.E. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure |
Títol | Les techniques d'analyse fine |
Autor | LE NOTRE, D. KLEBANOWSKI, H. BRETHENOUX, P.E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68 |
Descriptors | Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Malvar. La austera blanca madrile?a |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 48-49 |
Descriptors | Vi de Madrid DO Madrid Madrid DO Vi blanc Raim autocton Varietats de raim Malvar Malvasia Airen Caracteristiques sensorials Caracteristiques varietals Vinya Vins Varietats comercials Vi jove |
Títol | Mise au point d?un verre pour la standardisation de l?effervescence. |
Autor | MARCHAL, R. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 61-64 |
Descriptors | Vi Caracteristiques sensorials Efervescencia |
Títol | Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco |
Autor | KRIEGER, S. HERREROS, R. ROMERO, S. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63 |
Descriptors | Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Negramoll. La noble tinta canaria |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 42-43 |
Descriptors | Raim Varietats autoctones Varietats de raim Illes Canaries Raim negre Caracteristiques varietals Canaries DO Denominacio d'origen Zones viticoles Exportacio Caracteristiques del vi Caracteristiques sensorials Vi blanc 2006 2007 |
Títol | Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya! |
Autor | CANUT, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23 |
Descriptors | Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats |
Títol | Oxigen i vins negres |
Autor | LAURIE, V.F. PE?A-NEIRA, A. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 4-7 |
Descriptors | Oxigen Vi negre Vinificacio Oxidacio del most Oxidacio del vi Caracteristiques sensorials |
Títol | Profil chimique et sensoriel du fut cintre par immersion, Le. Bilan de 2 ans d'experimentations |
Autor | PRIDA, A. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 45-48 |
Descriptors | Perfil quimic Caracteristiques sensorials Maduracio Bota Botes Crian?a en barrica Immersio 2007-2008 Analisi sensorial Vi |
Títol | Promenade par la Champagne |
Autor | |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 54-63 |
Descriptors | Champagne Vi Xampany Regio vitivinicola Fran?a Vinya Clima Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials Zones de produccio Reg Varietats comercials Chardonnay Pinot noir Pinot Meunier Vinificacio Metode champenoise Caracteritzacio de la zona |
Títol | Reconquete du Priorat, La |
Autor | BANYOLS, M-L. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juillet-Aout 2008 - V: - N: 523, Pg: 136-138 |
Descriptors | Vi Vi catala Priorat Regio vitivinicola Varietats de vi Varietats autoctones Caracteristiques sensorials Caracteristiques del vi Varietats comercials |
Títol | Ribera del Duero |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 74-87 |
Descriptors | Ribera del Duero Ribera del Duero DO Varietats de vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Cellers Vi Caracteristiques sensorials Tast |
Títol | Rioja |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 88-106 |
Descriptors | Rioja Rioja DO Varietats de vinya Exportacio Vi Marques comercials Cellers Tast Caracteristiques sensorials |
Títol | Se?orios del roble. Crianzas de ribera |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Septiembre 2009 - V: - N: 78, Pg: 36-49 |
Descriptors | Ribera del Duero Crian?a Vi Roure Tempranillo Tast de vins Cata Caracteristiques sensorials Varietats comercials |
Títol | Tendencias de chocolate |
Autor | SUEIRO, E. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 44-52 |
Descriptors | Historia Xocolata Cacao Caracteristiques Caracteristiques sensorials |
Títol | XVIII concurso de vinos de cosecheros de la Rioja |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Diciembre 2008 - V: - N: 179, Pg: 22-23 |
Descriptors | Vi Marques comercials Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques Varietats de raim Caracteristiques viticoles |