Registres trobats: 2
Títol | Fibra de Soya II: caracterizacion de la fibra de soya obtenida de la cascara del frijol (Glycine max) procedente de Canada y Brasil |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 109-115 |
Descriptors | Fibra de soja Caracteritzacio Closca del frijol Brasil Canada Soja Soia |
Títol | Fibra de soya I: empleo de la irradiacion en la fibra de soya, obtenida de la cascara del frijol (Glycine max,) procedente de Canada y Brasil |
Autor | FALCO, A. PRIETO, E. FERNANDEZ, M. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 101-107 |
Descriptors | Fibra de soja Irradiacio Closca del frijol Canada Brasil Soja Soia |