Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Obtencio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aprovechamiento de subproductos de la industria agroalimentaria ricos en fibra y antioxidantes fenolicos para la obtencion de ingredientes funcionales
Autor PEREZ JIMENEZ.J  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 72-77
Descriptors Aprofitament Subproductes Industria agroalimentaria Fibra Antioxidant fenolic Obtencio Ingredients funcionals

Títol Biocombustibles y sus mezclas: ventajas e inconvenientes, Los
Autor CATALAN MOGORRON, H.   GONZALEZ GRONBER, S.   LAPICA VALERO, J.  
Dades Font Agricultura: revisat agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2008 - V: LXXVIII- N: 913, Pg: 908-915
Descriptors Maquinaria agricola Obtencio Biocombustible Biodiesel Bioetanol Produccio Avantatges Inconvenients Fabricacio

Títol Comment s?obtient une vigne transgenique
Autor
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Decembre 1998 - V: - N: 236, Pg: 30-31
Descriptors Vinya transgenica Obtencio

Títol Gestio del reg a la vinya per a l'obtencio de raim de qualitat
Autor INTRIGLIOLO, DIEGO S.   CASTEL, JUAN R.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Semestre 2013 - V: 30- N: 97, Pg: 14-16
Descriptors Qualitat del raim Gestio Reg Raim

Títol Incidencia de la premsada en l'obtencio del vi base per cava de les varietats macabeu i parellada
Autor AVINYO, M.  
Dades Font - juliol 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Premsatge Macabeu Parellada Vinificacio Cava Estada en practiques
Localització (043) AVINYO RIUS

Títol Los avances en biotecnologia agroalimentaria buscan la obtencion de alimentos mas saludables y ostenibles
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 22-33
Descriptors Aven?os Biotecnologia agroalimentaria Obtencio Aliments saludables Aliments sostenibles

Títol Procede d'obtention d'une biomasse utilisation de la biomasse resultant de ce procede et ferment de panification
Autor
Dades Font - 1994 - V: - N: 0684308A1, Pg:
Descriptors Patent Biomassa Obtencio Panificacio Ferment
Localització C 1/94

Títol Produccio integrada, la millor eleccio i garantia per a l'obtencio d'uns productes d'alta qualitat
Autor MIRET I BENET, F.  
Dades Font Catalunya rural i agraria - Maig 2002 - V: - N: 89, Pg: 23-25
Descriptors Produccio integrada

Títol Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100
Descriptors Recol?leccio Obtencio Processament Mel

Títol Tecniques viticoles dirigides vers l?obtencio de raim negre de qualitat
Autor VILLARROYA, A.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 19 pp
Descriptors Raim negre de qualitat Obtencio Tecniques viticoles Plantacio Viticultura
Localització C 13/96

Títol Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans
Autor CASA?AS ARTIGAS, F.  
Dades Font Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127
Descriptors Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica