Registres trobats: 11
Títol | Aprovechamiento de subproductos de la industria agroalimentaria ricos en fibra y antioxidantes fenolicos para la obtencion de ingredientes funcionales |
Autor | PEREZ JIMENEZ.J |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Aprofitament Subproductes Industria agroalimentaria Fibra Antioxidant fenolic Obtencio Ingredients funcionals |
Títol | Biocombustibles y sus mezclas: ventajas e inconvenientes, Los |
Autor | CATALAN MOGORRON, H. GONZALEZ GRONBER, S. LAPICA VALERO, J. |
Dades Font | Agricultura: revisat agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2008 - V: LXXVIII- N: 913, Pg: 908-915 |
Descriptors | Maquinaria agricola Obtencio Biocombustible Biodiesel Bioetanol Produccio Avantatges Inconvenients Fabricacio |
Títol | Comment s?obtient une vigne transgenique |
Autor | |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - Decembre 1998 - V: - N: 236, Pg: 30-31 |
Descriptors | Vinya transgenica Obtencio |
Títol | Gestio del reg a la vinya per a l'obtencio de raim de qualitat |
Autor | INTRIGLIOLO, DIEGO S. CASTEL, JUAN R. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Semestre 2013 - V: 30- N: 97, Pg: 14-16 |
Descriptors | Qualitat del raim Gestio Reg Raim |
Títol | Incidencia de la premsada en l'obtencio del vi base per cava de les varietats macabeu i parellada |
Autor | AVINYO, M. |
Dades Font | - juliol 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Premsatge Macabeu Parellada Vinificacio Cava Estada en practiques |
Localització | (043) AVINYO RIUS |
Títol | Los avances en biotecnologia agroalimentaria buscan la obtencion de alimentos mas saludables y ostenibles |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 22-33 |
Descriptors | Aven?os Biotecnologia agroalimentaria Obtencio Aliments saludables Aliments sostenibles |
Títol | Procede d'obtention d'une biomasse utilisation de la biomasse resultant de ce procede et ferment de panification |
Autor | |
Dades Font | - 1994 - V: - N: 0684308A1, Pg: |
Descriptors | Patent Biomassa Obtencio Panificacio Ferment |
Localització | C 1/94 |
Títol | Produccio integrada, la millor eleccio i garantia per a l'obtencio d'uns productes d'alta qualitat |
Autor | MIRET I BENET, F. |
Dades Font | Catalunya rural i agraria - Maig 2002 - V: - N: 89, Pg: 23-25 |
Descriptors | Produccio integrada |
Títol | Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100 |
Descriptors | Recol?leccio Obtencio Processament Mel |
Títol | Tecniques viticoles dirigides vers l?obtencio de raim negre de qualitat |
Autor | VILLARROYA, A. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 19 pp |
Descriptors | Raim negre de qualitat Obtencio Tecniques viticoles Plantacio Viticultura |
Localització | C 13/96 |
Títol | Varietats tradicionals, obtencio de cultivars amb caracteristiques organoleptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans |
Autor | CASA?AS ARTIGAS, F. |
Dades Font | Quaderns Agraris ISSN: 0213-0319 - Desembre 2006 - V: - N: 30, Pg: 117-127 |
Descriptors | Propietats organoleptiques Agricultura Varietats tradicionals Explotacio agraria Catalunya Productes agraris Millora genetica |