Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Irradiacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion
Autor MICHELIN BERTAGNOLI, S.M.   BERTAZZO ROSSATO, S.   LOPES DA SILVA, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106
Descriptors Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano

Títol Fibra de soya I: empleo de la irradiacion en la fibra de soya, obtenida de la cascara del frijol (Glycine max,) procedente de Canada y Brasil
Autor FALCO, A.   PRIETO, E.   FERNANDEZ, M.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 101-107
Descriptors Fibra de soja Irradiacio Closca del frijol Canada Brasil Soja Soia

Títol Irradiacion de carne
Autor FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.A  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 53-56
Descriptors Irradiacio Carn Seguretat i higiene Alimentacio Legislacio

Títol La irridiacion de los alimentos. Innovacion tecnologica en la industria
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY CODA, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 34-38
Descriptors Industria alimentaria Industria carnica Irradiacio Conservacio d'aliments Radiacio ionitzant

Títol La radiacio inonitzant en la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11
Descriptors Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos

Títol Tratamientos de irradiacion y su aplicacion en carne y productos carnicos
Autor FERNANDEZ GINES, J.M.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   SAYAS BARBERA, E.   PEREZ ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 61-64
Descriptors Tractament d'aliments Irradiacio Carn Industria alimentaria Productes carnics