Registres trobats: 18
Títol | Calidad microbiologica de canales procedentes de animales de abasto sacrificados en mataderos de Castilla y Le?n |
Autor | GONZALEZ, S. ZUMALACARREGUI, J.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 81-83 |
Descriptors | Microbiologia Productes carnics Qualitat microbiologica Industria carnica Castilla y Leon Castella i Lleo |
Títol | Calidad microbiologica de productos carnicos destinados al comercio local |
Autor | PEREZ-APARICIO, J. DE LA TORRE MOLINA, R. JURADO PEREZ, R. HERNANDEZ BIENES, M. GALVEZ BARBERO, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 37-40 |
Descriptors | Productes carnics Comer? local Microorganismes Industria carnica |
Títol | Caracteristicas de los principales grupos microbianos asociados al deterioro de los productos carnicos cocidos almacenados a refrigeracion |
Autor | ZUMALACARREGUI RODRIGUEZ, J.M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 47-50 |
Descriptors | Grups microbians Microbi Productes carnics Refrigeracio Emmagatzematge |
Títol | El jamon de Guijuelo |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 24-26 |
Descriptors | Productes carnics Pernil Pernil de Guijuelo |
Títol | Embutidos de Chato Murciano, Los |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia |
Títol | Envasado de carne y productos carnicos en atmosferas modificadas |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 74-79 |
Descriptors | Carn Productes carnics Envasat Atmosfera modificada Industria carnica |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (IV). Aplicacion en mataderos y productos carnicos |
Autor | BERGA, A.M. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 67-72 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments liquids Sector agroalimentari Escorxador Productes carnics |
Títol | Industria carnica: pilar del sector alimentario en Espa?a |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 40-45 |
Descriptors | Carn Espanya Productes carnics Economia |
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | Julian Martin. Garantia de Calidad |
Autor | |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit |
Localització | C 24/104 |
Títol | La estirpe del manchao de jabugo |
Autor | HUIDOBRO, F. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 51-53 |
Descriptors | Productes carnics Pernil iberic Huelva Manchao de jabugo |
Títol | Microbiologia de especias utilizadas en productos carnicos |
Autor | BENEZET, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2003 - V: XL- N: 349, Pg: 65-71 |
Descriptors | Microbiologia de les especies Productes carnics Industria carnica Carn |
Títol | Minimizacion de vertidos en un matadero |
Autor | MATEOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65 |
Descriptors | Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents |
Títol | Morcilla de Burgos |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos |
Títol | N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico |
Autor | PRAXAIR ESPA?A S.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77 |
Descriptors | Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics |
Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
Títol | Obtencion de mohos productores de peptidos antifungicos para su utilizacion en productos carnicos madurados |
Autor | ACOSTA, R. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 79-80 |
Descriptors | Peptid Antifungics Productes carnics Fongs Industria carnica |
Títol | Tratamientos de irradiacion y su aplicacion en carne y productos carnicos |
Autor | FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 61-64 |
Descriptors | Tractament d'aliments Irradiacio Carn Industria alimentaria Productes carnics |