Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BENEZET, A. et al.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Microbiologia de especias utilizadas en productos carnicos
Autor BENEZET, A. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2003 - V: XL- N: 349, Pg: 65-71
Descriptors Microbiologia de les especies Productes carnics Industria carnica Carn

Títol Revision de los parametros fisico-quimicos establecidos en la E.T.G. para jamon serrano
Autor BENEZET, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 101-107
Descriptors Parametres fisicoquimics Pernil salat Especialitat tradicional garantida