Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Parametres fisicoquimics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54
Descriptors Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros

Títol Comparacion entre los parametros fisico-quimicos de los vinos sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado y los de vinos olorosos comerciales
Autor MONERO, L   OLALLA, M   GIMENEZ, R   VILLALON, M   LOPEZ, H   LOPEZ, M.C  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 117-125
Descriptors Parametres fisicoquimics Vi Envelliment accelerat Vi oloros

Títol Correlacion entre parametros fisico-quimicos y descriptores organolepticos en vinos de la variedad Godello
Autor LOSADA, M.M.   GONZALEZ, M.C.   LOPEZ, J.F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 105-109
Descriptors Parametres fisicoquimics Descriptors organoleptics Vi Varietats de ra?m Godello

Títol Elaboracion de vinos en bodega con levaduras autoctonas seleccionadas. Analisis de los parametros fisico-quimicos generales y volatiles mayoritarios
Autor REGODON, J.A.   PEREZ, F.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 139-145
Descriptors Vinificacio Celler Llevats autoctons Parametres fisicoquimics Analisi Vi

Títol Evolucion de diferentes parametros fisicoquimicos en soleras de vinagre de vino
Autor MORALES, M.LOURDES   CASAS, JOSE ALBERTO   TRONCOSO, ANA M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 417-424
Descriptors Parametres fisicoquimics Vinagre de vi Evolucio Solera
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Parametros fisico-quimicos de vinos variedad Torrontes
Autor MERCEDES DI CARLO, B.   DEL VALLE GOMEZ, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 44-47
Descriptors Parametres fisicoquimics Vi Torrontes

Títol Parametros fisico-quimicos y de color en vinificaciones especiales en blanco de la isla de Tenerife
Autor MARTIN GOMEZ, A.M.   HONTORIA FERNANDEZ, M.   ARMAS BENITEZ, R.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 34-36
Descriptors Parametres fisicoquimics Vi blanc Caracteritzacio Color Canaries Denominacions d'origen Tipificacio

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (I)
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.   PABLO BUSTO, M?.B. de  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 76-92
Descriptors Normativa Normes microbiologiques Aliments Parametres fisicoquimics Interes sanitari

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (II)
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 375, Pg: 64-88
Descriptors Microbiologia Normes Aliments Parametres fisicoquimics Sanitat

Títol Revision de los parametros fisico-quimicos establecidos en la E.T.G. para jamon serrano
Autor BENEZET, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 101-107
Descriptors Parametres fisicoquimics Pernil salat Especialitat tradicional garantida