Registres trobats: 3
Títol | Correlacion entre parametros fisico-quimicos y descriptores organolepticos en vinos de la variedad Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 105-109 |
Descriptors | Parametres fisicoquimics Descriptors organoleptics Vi Varietats de ra?m Godello |
Títol | Influencia de la accion conjugada de la zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion sobre la composicion de vinos de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 91-98 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Godello Vi de Godello Temperatura de fermentacio Composicio del vi Godello |
Títol | Influencia de los factores zona de cultivo, fecha de vendimia, a?o de elaboracion y temperatura de fermentacion en la valoracion sensorial de vinos blancos jovenes de Godello |
Autor | LOSADA, M.M. GONZALEZ, M.C. LOPEZ, J.F. SERRANO, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 99-104 |
Descriptors | Zones de cultiu Data de verema Any d'elaboracio Temperatura de fermentacio Analisi sensorial Vi blanc jove Godello |