Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Envelliment accelerat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Asimilacion de la tecnica de envejecimiento acerelado para el brandy a otra bebida alcoholica de caracteristicas tecnologicas semejantes: el ron
Autor ESCUDERO, J.   QUESADA, J.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   SERRANA, G.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 357-372
Descriptors Envelliment accelerat Brandi Begudes alcoholiques Ron
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382
Descriptors Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Cambios que sufren los parametros fisico-quimicos de los vinos sobretablas sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado en madera de roble
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   GIMENEZ, R.   VILLALON, M.   LOPEZ, H.   LOPEZ, M.C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 45-54
Descriptors Envelliment accelerat Parametres fisicoquimics Roure Acidesa total Acidesa volatil Grau alcoholic pH Densitat Sucre reductor Extracte sec Anhidrid sulfuros

Títol Comparacion entre los parametros fisico-quimicos de los vinos sometidos a una tecnica de envejecimiento acelerado y los de vinos olorosos comerciales
Autor MONERO, L   OLALLA, M   GIMENEZ, R   VILLALON, M   LOPEZ, H   LOPEZ, M.C  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 117-125
Descriptors Parametres fisicoquimics Vi Envelliment accelerat Vi oloros

Títol Estudio de los componentes volatiles en vinos olorosos y su comparacion con macerados elaborados por tecnicas de envejecimiento acelerado
Autor AGUDO GALERA, L.   OLALLA HERRERA, M.   QUESADA GRANADOS, J.J.   VILLALON MIR, M.   GIMENEZ MARTINEZ, R.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros:Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 503-512
Descriptors Components volatils Vi oloros Envelliment accelerat
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influrnce of n-supply and soil management on the nitrogen composition of grapes
Autor LOHNERTZ, O.   PRIOR, B.   BLESER, M.   LINSENMEIER, A.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Congress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 55-64
Descriptors FAN Sol Arginina Glutamina Prolina Envelliment accelerat
Localització 634.817 INT

Títol The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines
Autor VERSINI, G.   LUNELLI, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368
Descriptors Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos
Localització 663.2 SYM

Títol Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick
Autor RAPP, A.   VERSINI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310
Descriptors Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica
Localització 663.2 SYM