Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RAUHUT, D.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382
Descriptors Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Impact of N- and S-Fertilization of grapes vines on the concentration of the antioxidant glutathyione in leaves and berries
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 21-27
Descriptors Fertilitzacio Vinya Raim Antioxidant Nitrogen Sofre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of nitrogen supply in the grape must on the fermentation capacity and the quality of wine
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.   SCHNEIDER, K.   GROSSMANN, M.  
Dades Font Proceedings of the XXV International Horticultural Cogress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 93-100
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Nutricio Compostos sulfurosos Vi Llevats
Localització 634.807 INT

Títol Pulsed flame photometric detector: a modern tool for analysis of low volatile sulfur compounds in wine.
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.   BEISERT, B.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fotometria de flama Compostos volatils Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)