Registres trobats: 4
Títol | Biosensor technique: development of a bio-electrochemical fuel cell for fast determination of viability / activity of yeast starter cultures and fermentability of grape must |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 32-39 |
Descriptors | Biosensor Llevats Fermentacio Most |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Enzymatische Freisetzung gebundener Aromastoffe in Wein |
Autor | GROSSMANN, M. RAPP, A. RIETH, W. |
Dades Font | Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - 1987 - V: 83- N: 1, Pg: 7-12 |
Descriptors | Enzims Aroma Vi |
Localització | C 21/66 |
Títol | Influence of nitrogen supply in the grape must on the fermentation capacity and the quality of wine |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. SCHNEIDER, K. GROSSMANN, M. |
Dades Font | Proceedings of the XXV International Horticultural Cogress - August 1998 - V: - N: 512 Acta Horticulturae, Pg: 93-100 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Nutricio Compostos sulfurosos Vi Llevats |
Localització | 634.807 INT |